Face to Face slider Τελευταία Νέα

Αποστρατεύτηκε ο Α/ΓΕΣ Γιώργος Καμπάς – Το συγκινητικό μήνυμα του γιου του

Αποστρατεύεται ένα χρόνο μετά την ανάληψη καθηκόντων και αντικαθίσταται από τον αντιστράτηγο,  Χαράλαμπο Λαλούση. Ο λόγος για τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά.

Ο αντιστράτηγος Καμπάς είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Θράκης καθώς στις 17 Ιανουαρίου 2017 διορίσθηκε από το ΚΥΣΕΑ σε διοικητή του Δ’ Σώματος με έδρα την πόλη της Ξάνθης.

Ο κ. Καμπάς διετέλεσε κατά το 2015 – 2016 διοικητής της Μεραρχίας με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από τη θητεία του εδώ στον Έβρο.

Άνθρωπος που δε μασάει τα λόγια του, εξωστρεφής, ειλικρινής και έντιμος ο Στρατηγός Καμπάς, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των υφισταμένων του, οι οποίοι δεν κρύβουν τη συμπάθεια προς το πρόσωπό του.

Η επιτυχία του απερχόμενου Αρχηγού ΓΕΣ Γιώργου Καμπά, φαίνεται κυρίως από το γεγονός ότι ο γιος του Παναγιώτης, τον έχει ως πρότυπο και αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του.

Ο Λοχαγός Παναγιώτης Καμπάς στέλνει το πιο συγκινητικό μήνυμα που μπορεί να λάβει ένας πατέρας που βρίσκεται στο τέλος της στρατιωτικής του καριέρας.

«Υπηρέτησες για 41 χρόνια με πάθος και αγάπη τις Ένοπλες Δυνάμεις, λειτουργώντας με ταπεινοφροσύνη, αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη, αντικειμενικότητα και σύνεση, αλλά πάνω από όλα ήσουν ΆΝΘΡΩΠΟΣ.

Περήφανος όχι μόνο για όλα αυτά, αλλά κυρίως για την οικογένεια που, παρά τις τόσες θυσίες, δημιούργησες με τη μητέρα μου και θα σε καμαρώνει πάντα!».

Με πληροφορίες από το e-evros.gr

Σχετικά Άρθρα