sliderΚοινωνίαΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Απίστευτη κοσμοσυρροή στην Βασιλόπιτα του ΚΑΠΗ Ξάνθης. Κοντά στην τρίτη ηλικία ο Παναγιώτης Αμβροσιάδης (4 βίντεο και φωτογραφίες)

Την καθιερωμένη Βασιλόπιτα, του ΚΑΠΗ Ξάνθης έκοψε χθες το βράδυ ο Μητροπολίτης Ξάνθης παρουσία του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Παναγιώτη Αμβροσιάδη. Η εκδήλωση έγινε στο κεντρικό κτίριο του ΚΑΠΗ Ξάνθης στην πλατεία μπαλτατζή, παρουσία πολύ κόσμου στις 6 το απόγευμα, ενώ ακολούθησε μεγάλο γλέντι σε παρακείμενη ταβέρνα.

Η χορωδία του ΚΑΠΗ γνωστή για την πολυετή δράση της, αφού συνόδευσε τον Μητροπολίτη στην ευλογία της Βασιλόπιτας, είπε τα κάλαντα και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους, ενώ δέχτηκε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια τόσο από τον πρόεδρο Παναγιώτη Αμβροσιάδη όσο και από τον Μητροπολίτη μας.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην σημασία που έχει για τον ίδιο και για την νέα δημοτική αρχή η Τρίτη ηλικία και υποσχέθηκε ότι πολύ γρήγορα θα γίνουν πολλές αλλαγές αλλά και θα ξεκινήσουν νέες δράσεις στο ΚΑΠΗ και σε όλα τα παραρτήματά του.

Στην εκδήλωση παρέστη επίσης και η γυναίκα του Δημάρχου κα Έλλη Τσέπελη που ευχήθηκε υγεία σε όλους και μετέφερε και τις ευχές του Δημάρχου (ήταν στην ίδια ώρα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου). Στην εκδήλωση ήταν ακόμη η αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής προστασίας κα Πογκοσιάν Ντάφου Ντιάνα αλλά και η αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης κα Φένια Αχταρίδου Τσαγκάλα.

Σχετικά Άρθρα