Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Αλέκος Κοντός: «Ο Σαμαράς είναι αποφασισμένος να βάλει και πάλι τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης».

kontos samaras (2) kontos samaras (1)

Με ανάρτησή του στο FB ο Βουλευτής Ξάνθης και εκ νέου υποψήφιος κ. Αλέξανδρος Κοντός σχολιάζει την επίσκεψη- περιοδεία του Πρωθυπουργού στη Θράκη, την αποφασιστικότητά του για ανάπτυξη, τις ρεαλιστικές, προσωπικές, υποσχέσεις που του έδωσε για τα ζητήματα που απασχολούν έντονα την περιοχή μας.

Η ανάρτηση:

«Υποδεχτήκαμε σήμερα στην Θράκη τον Πρωθυπουργό. Το απόγευμα ήμουν δίπλα του στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, όπου ο Αντώνης Σαμαράς πραγματοποίησε τη δεύτερη προεκλογική ομιλία του.

Εμφανώς αποφασισμένος υπογράμμισε ότι «η χώρα θα ξαναμπεί στο δρόμο της ανάπτυξης, από τον οποίο προσωρινά την έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις 25 Ιανουαρίου», στέλνοντας μήνυμα νίκης για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά την ομιλία, συνοδέψαμε τον Πρωθυπουργό στην Ξάνθη μας, όπου η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας παρέθεσε προς τιμήν του δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της πόλης. Στο τραπέζι συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων του Νομού, με τους οποίους συζητήσαμε πολλά και ουσιαστικά θέματα που αφορούν την περιοχή μας.

Προσωπικά, σε κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχα με τον Αντώνη Σαμαρά του έθεσα και έλαβα τη δέσμευσή του για καίρια ζητήματα του Νομού μας, όπως την καταβολή της επιδότησης 12% προς τις επιχειρήσεις, τη μη φορολόγηση των επιδοτήσεων των αγροτών, την καταβολή των συντάξεων στους ομογενείς και την έγκαιρη καταβολή των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ για τις ζημιές που προκλήθηκαν το τελευταίο διάστημα εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων».

Σχετικά Άρθρα