Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Έχεις βεράντα; Έτσι θα την διατηρήσεις πεντακάθαρη χωρίς να κουραστείς

Τα βράδια του φθινοπώρου οι περισσότερες από μας τα περνάμε στη βεράντα του σπιτιού μας, καλώντας τους αγαπημένους μας φίλους για ποτό και φαγητό. Σίγουρα εμείς που είμαστε γυναίκες έχουμε μία εμμονή όσον αφορά στην καθαριότητα και θέλουμε να διατηρήσουμε τον συγκεκριμένο χώρο πεντακάθαρο.  Θα σου παρουσιάσουμε μερικά tips για να διατηρήσεις τη βεράντα σου καθαρή για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα χωρίς να κουραστείς.

Ελαττώστε τα φυτά.  Βάλτε το πολύ 1-2 γλάστρες, ένα τραπέζι βεράντας με τις καρέκλες του και τίποτα άλλο. Με αυτόν τον τρόπο ακόμα κι αν λερώνεται το μπαλκόνι σας θα μπορείτε πολύ εύκολα με ένα λάστιχο να το καθαρίζετε στο λεπτό.

Αν θέλετε οπωσδήποτε να έχετε μπάρμπεκιου στο μπαλκόνι σας τότε είναι πολύ πιθανό το δάπεδό σας να είναι συχνά γεμάτο λεκέδες από κάρβουνο ή λίπος ακριβώς κάτω από το μπάρμπεκιου. Πώς θα το καθαρίσετε; Έχουμε τον τρόπο! Αν έχετε γάτα πάρτε λίγη άμμο  και ρίξτε την στο σημείο του λεκέ. Αφήστε την να δράσει όλο το βράδυ και το επόμενο πρωί απλά σκουπίστε την με μια σκούπα.

Related posts

Απαραίτητη για όλους η έκδοση Κάρτα Φιλάθλου- Skoda Ξάνθη

Το 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης συμμετέχει με 30 μαθητές και 8 καθηγήτριες στο Erasmus+ K2:“ Think,act and protect global nature as European citizen”

Μ. Φανουρακης: «Ας κοιτάζει τα του οίκου του ο κύριος Μωραΐτης (βίντεο Κανάλι 6)

Αφήστε ένα σχόλιο