Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΑΓΩΝΑΣ
Το πρόγραμμα ταξιδιού στο Belfast για τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο πλευρό της SKODA ΞΑΝΘΗ έχει ως εξής:Τετάρτη 24 Ιουλίου09:45 π.μ. Αναχώρηση από το Αεροδρόμιο Χρυσούπολης «Μ. Αλέξανδρος». Θα πρέπει να βρίσκεστε στο αεροδρόμιο το αργότερο στις 09:15 π.μ. με το διαβατήριό σας ή με την Ταυτότητά σας (με Λατινικούς χαρακτήρες).Η μετάβαση στο Αεροδρόμιο της Χρυσούπολης γίνεται με δικό σας μεταφορικό μέσο.12:00 (ώρα Β. Ιρλανδίας) – Άφιξη στο Belfast13:00 (ώρα Β. Ιρλανδίας) – Άφιξη στο ξενοδοχείο “Days”.
ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
Αυτό πάλι με το να επιχειρούν πρώην κοινοβουλευτικοί να τινάξουν την μπάγκα στον αέρα με δηλώσεις τους, πού

το πάτε; Ήταν δυνατόν μετά τα ευχολόγια υπέρ του από Γιαννακίδη, Καραλίδη στην Μύκη, ο Σ. Ξυνίδης να δήλωνε ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα έχουν για υποψήφιο τον Παυλίδη;;;

ΕΜΠΡΟΣ
Από την 1η Αυγούστου που θα τεθεί σε εφαρμογή η πιλοτική μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13% και στα νησιά (εκτός της Κρήτης) από το 16% στο 9%, θα κυκλοφορούν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ με τιμοκαταλόγους στο χέρι.
Όπως ανακοίνωσε εχθές το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, έχει συγκεντρώσει τιμοκαταλόγους επιχειρήσεων εστίασης σε όλη τη χώρα από τις αρχές της τουριστικής περιόδου προκειμένου να έχει συγκριτικό στοιχείο μετά τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, ώστε να ελέγξει την αποδοτικότητα του μέτρου σε ότι αφορά τις μειώσεις των τιμών στην αγορά.
XANTHIPRESS
Καμιά προμήθεια δεν είναι ντροπή. Κόλλυβα για το Δήμο Ξάνθης! Η δαπάνη που πραγματοποίησε το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ξάνθης έγινε απολύτως νόμιμα και τυπικά και η διαδικασία απευθείας ανάθεσης προμήθειας τηρήθηκε με απόλυτη επάρκεια. Τίποτε μεμπτό δεν έχει συμβεί αλλά το αντικείμενο της ανάθεσης προκαλεί το γέλιο καθώς δεν είναι σύνηθες φαινόμενο να γίνεται προμήθεια για …κόλλυβα.

ΘΡΑΚΗ

Η ανατίμηση του νομίσματος εκτόξευσε στα ύψη το κεφάλαιο – Συγκροτούν σύλλογο για να διεκδικήσουν την μετατροπή των δανείων σε ευρώ. Το ελβετικό φράγκο εξακολουθεί να …καίει 65.000 με 70.000 δανειολήπτες στεγαστικών δανείων, οι οποίοι προσανατολίζονται να συστήσουν Σύλλογο και να διεκδικήσουν να «γυρίσουν» τα δάνεια τους σε ευρώ. Την περίοδο 2008-2010 ήταν η χρυσή εποχή για τα στεγαστικά σε ελβετικό φράγκο. Η ισοτιμία ήταν ευνοϊκή για το ευρώ και τα επιτόκια ιδιαίτερα χαμηλά.

Σχετικά Άρθρα