Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Άρης Σαββίδης: Δεν υπάρχει ευρωπαϊκό μέτωπο, υπάρχει μόνο εθνική ανάγκη

Αγαπητοί φίλοι, Οι ώρες που διανύουμε είναι κρίσιμες για την Ελλάδα. Το Ποτάμι με όλες του τις δυνάμεις προτρέπει εθελοντές, φίλους και όλους τους Έλληνες ν’ απαντήσουν εκκωφαντικά στο πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος. Ευρώ ή δραχμή που στην πραγματικότητα είναι Ευρώπη ή Μπανανία. Το Ποτάμι δεν απέχει, συμμετέχει, υποστηρίζοντας το πατριωτικό ΝΑΙ, το ΝΑΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΙ στις συντάξεις, το ΝΑΙ στους μισθούς, το ΝΑΙ στην επιχειρηματικότητα, το ΝΑΙ στην Εθνική Ασφάλεια.

Το ΝΑΙ θα κερδίσει γιατί είναι η πραγματική βούληση του λαού μας με τη βοήθειά μας και τον αγώνα που θα δώσουμε για ν’ αναδείξουμε το πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος. Όλες οι δυνάμεις της κοινωνίας θα στείλουν ηχηρό μήνυμα στους απάτριδες και τους αντιευρωπαϊστές. Δυστυχώς, με δραματικό τρόπο δίνεται η ευκαιρία να κλείσει η μεταπολίτευση και οι παθογένειές της, μια και καλή.

Αυτές τις κρίσιμες ώρες για την χώρα δεν υπάρχουν μικροκομματικά σχέδια και συμφέροντα που μπορούν να καλύψουν την ουσία των πραγμάτων. Δεν υπάρχει ευρωπαϊκό μέτωπο, υπάρχει μόνο εθνική ανάγκη. Υπάρχει όμως το λόμπι της δραχμής και το πολιτικό μέτωπο της Μπανανίας ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσή Αυγή-ΑΝΕΛ.

“Δεν είναι η μάχη που θέλαμε , είναι η μάχη όμως που θα κερδίσουμε”. Με αυτή τη φράση ξεκίνησε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας που έγινε λίγο νωρίτερα στη Βουλή παρουσία και πολλών στελεχών του Κινήματος. “Η απόφαση του κ. Τσίπρα να θέσει σε αμφιβολία την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι το μεγάλο του λάθος που δε θα του το συγχωρέσει ούτε σήμερα ο ελληνικός λαός ούτε αύριο η ιστορία”, είπε στη συνέχεια ο Σταύρος Θεοδωράκης. “Και θα πρέπει ήδη να προβληματίζεται που την απόφασή του έχουν χειροκροτήσει προς στιγμήν η Χρυσή Αυγή και βέβαια οι ΑΝΕΛ”.

Όλοι αυτοί λοιπόν στον  ΣΥΡΙΖΑ, μιλούν εκ του ασφαλούς καθώς έχουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό και τις ιδέες τους στην Αθήνα. Ας τα επαναπατρίσουν τη Δευτέρα για να έχουν δικαίωμα να μιλήσουν βλέποντας στα μάτια τον λαό τον οποίο επικαλούνται με τόση ευκολία

Εμείς οι Έλληνες είμαστε η Ευρώπη.

Άρης Σαββίδης

Περιφ. Συντονιστής ΑΜΘ

Μέλος της Παν. Επιτροπής

Σχετικά Άρθρα