slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Λίγες μέρες πριν την ΔΕΘ ο Άδωνις Γεωργιάδης έρχεται στην Ξάνθη. Δίνει βάρος στην περιοχή μας ο Κυριάκος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία δίνει έμφαση στο μέλλον, ενώ η σημερινή Κυβέρνηση ασχολείται με το χθες. Τα στελέχη της βρίσκονται μέσα στην κοινωνία, μαζί με τους πολίτες, ενώ η σημερινή Κυβέρνηση και τα στελέχη της κρύβονται. Επενδύει στο αύριο της χώρας, ενώ η σημερινή Κυβέρνηση φυγομαχεί. Επενδύει στην Ελλάδα των έργων, της ενότητας και της προόδου, ενώ η Κυβέρνηση επενδύει στην πόλωση και το διχασμό.

Στα πλαίσια αυτά ο αντιπρόεδρος της νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης έρχεται στην Ξάνθη λίγες μέρες πριν την κεντρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ και θα συναντήσει φίλους του κόμματος την Τετάρτη 12, Σεπτεμβρίου 2018 στην αίθουσα του επιμελητηρίου Ξάνθης. Τον Άδωνι Γεωργιάδη θα συνοδεύουν ο Αναστάσιος Δημοσχάκης και ο Στέργιος Γιαννάκης. Η ομιλία θα γίνει στις 19:30 το απόγευμα στην αίθουσα του ΕΒΕ Ξάνθης και θα είναι ανοικτή για το κοινό.

 

σ.ε. Με την έλευση του Άδωνι Γεωργιάδη στην Ξάνθη σηματοδοτείται και το βάρος που ρίχνει στην περιοχή μας ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, μιας και ουσιαστικά ο Άδωνις είναι το βαρύ πυροβολικό της ΝΔ σήμερα και μέχρι και τις εκλογές.

Σχετικά Άρθρα