Αθλητικά Τελευταία Νέα

Twin Drifting Super Show 2016… Συνέντευξη Τύπου για τη μεγάλη διοργάνωση στην Ξάνθη (video)

Ο κ. Γιάννης Ζερζελίδης , πρόεδρος της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ξάνθης και ο ξανθιώτης Τάσος Καρκάνης που ανήκει και στην Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας, που τιμά την Ξάνθη με  την εκπροσώπηση της   στην Ομοσπονδία, παρουσίασαν χθες το μεσημέρι σε γνωστό ξενοδοχείο το πρόγραμμα των αγώνων αλλά και τους χορηγούς της διοργάνωσης του Twin Drifting Super Show 2016.

Στο πάνελ της Συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ξάνθης κ. Μιχάλης Λομβαρδέας και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μιχάλης Αμοιρίδης.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Λομβαρδέας  έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης για τη διοργάνωση, που όπως σημείωσε τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ξάνθης,  με το προσωπικό ενδιαφέρον του ίδιου του Δημάρχου Ξάνθης κ. Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, που εκπροσωπούσε στη συνέντευξη τύπου, καλώντας τους Ξανθιώτες να απολαύσουν το θέαμα που προσφέρουν οι αγώνες το Σάββατο 21 και την Κυριακή  22 Μαΐου 2016.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης  χαιρετώντας την  προσπάθεια που καταβάλει η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης  για τους αγώνες αναφέρθηκε στις παράλληλες θετικές επιπτώσεις της διοργάνωσης,  στην αναγνωρησιμότητα του τόπου και στον τουρισμό.

Το πρόγραμμα του αγώνα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 21-5-2016

16:00 – Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο των οχημάτων
που θα λάβουν μέρος στην Πλατεία Ελευθερίας Ξάνθης
17:30 – Αναχώρηση με Convoy για το χώρο του αγώνα
18:00 – Έναρξη Ελεύθερων Περασμάτων
20:00 – Λήξη Ελεύθερων Περασμάτων

ΚΥΡΙΑΚΗ 22-5-2016

10:00 – Έναρξη Ελεύθερων Περασμάτων
11:00 – Έναρξη βαθμολογημένων μονών Περασμάτων
13:15 – Αγώνας Drift μονών περασμάτων

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ TWIN DRIFTING

17:30 – Διεξαγωγή ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ
18:30 – Διεξαγωγή ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ
19:00 – Διεξαγωγή ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ
19:30 – Διεξαγωγή Μικρού ΤΕΛΙΚΟΥ
19:45 – Διεξαγωγή ΤΕΛΙΚΟΥ
20:45 – ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ

Δείτε εδώ την συνέντευξη τύπου της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ξάνθης για τον αγώνα drift…

Σχετικά Άρθρα