Αθλητικά Τελευταία Νέα

SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 Οι δηλώσεις των προπονητών

skoda 2

Τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία για την SKODA ΞΑΝΘΗ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Με το 1-1 «σφραγίστηκε» και η αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής για τη Superleague μεταξύ της ξανθιώτικης ομάδας και του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Κλέιτον άνοιξαν το σκορ στο 53’ αλλά ο Τσάβες με κεφαλιά ισοφάρισε στο 75’. Στην ίδια βαθμολογική θέση οι δύο ομάδες με 28 βαθμούς στον πίνακα. Ντεμπούτο για τον Αντόνιο Γκομσί με τη φανέλα της SKODA ΞΑΝΘΗ.

Οι δηλώσεις των προπονητών

Γιάννης Πετράκης (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ): «Σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο κι απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα καταφέραμε και πήραμε ένα πολύ σπουδαίο βαθμό. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ότι αφορά το παιχνίδι δεν μπήκαμε καλά στο πνεύμα του αγώνα. Ο αντίπαλος ήταν απειλητικός στο ξεκίνημα όμως μετά αλλάζοντας την τακτική και την διάταξή μας, ελέγξαμε το παιχνίδι και στο α’ μέρος δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Στο β’ μέρος ήταν μία αναμέτρηση χωρίς φάσεις. Δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε να δεχθούμε καθώς η φάση ξεκίνησε από δικό μας φάουλ, ισοφαρίσαμε όμως και το τελευταίο πεντάλεπτο ήταν δύσκολο για μας γιατί η SKODA ΞΑΝΘΗ έγινε πολύ απειλητική και μετέφερε το παιχνίδι στην εστία μας. Μας ικανοποιεί ο βαθμός, κοιτάζουμε τη συνέχεια. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία.»

Ραζβάν Λουτσέσκου (SKODA ΞΑΝΘΗ): «Είναι δύσκολη αυτή η περίοδος όσο αφορά την τύχη για μας. Μας αναστάτωσε το γεγονός ότι τελειώσαμε αυτό το παιχνίδι χωρίς να έχουμε πάρει τους βαθμούς. Ήταν ένα πολύ δύσκολο γήπεδο για μας μετά από 2 μέρες μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και φυσικά πάρα πολύ δύσκολο για τους παίκτες να παλέψουν και να έχουν τις τέλειες επιλογές. Πιθανόν να είχαμε δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες αν η κατάσταση ήταν διαφορετική. Σε όλες τις περιπτώσεις, είναι δύσκολο να αποδεχθούμε ότι από τις 6-7 ευκαιρίες που κάναμε, σκοράραμε μία φορά και ταυτόχρονα στην μία ευκαιρία του ΠΑΣ ήρθε η ισοπαλία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε. Αυτά τα ματς μέσα στον Γενάρη ήταν εναντίον μας. Δεν έχω να πω κάτι στους παίκτες μου. Μπήκαν καλά στο παιχνίδι, πάλεψαν, έκαναν ευκαιρίες. Μετά τα 30 λεπτά του αγώνα αρχίσαμε να παίζουμε πιο ανοιχτά γιατί όταν δεν σκοράρεις μετά τις ευκαιρίες πιθανόν να έρχονται και λάθος επιλογές. Αυτές οι αποφάσεις έδωσαν στον αντίπαλο δύο μεγάλες ευκαιρίες. Μετά το α’ μέρος επιστρέψαμε με πολύ καλή ισορροπία, σκοράραμε αλλά δεν «κλειδώσαμε» το παιχνίδι, δεχθήκαμε το 1-1 και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και δεύτερη φορά γιατί πιθανόν και η μπάλα να μην ήθελε να μπει στο τέρμα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να κρατήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να παλέψουμε για τη συνέχεια. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί για να ξεπεράσουμε αυτή την περίοδο της ατυχίας.»

Εισιτήρια: 1.176
Εισπράξεις: 5.935 €

Σχετικά Άρθρα