slider Παλιά Πόλη Τελευταία Νέα

Les Au Revoir Full Band Live!!! Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου @ Γιορτές Παλιάς Πόλης 2017

Ξάνθη | Κεντρική Σκηνή | Πλατεία Μητροπόλεως

Οι Les Au Revoir την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου εμφανίζονται ζωντανά στις “Γιορτές Παλιάς Πόλης 2017“ στην Ξάνθη (Κεντρική Σκηνή – Πλατειά Μητροπόλεως), με ανανεωμένο ήχο και με νέα μέλη επί σκηνής στην σύνθεση τους!

Σε αυτό το νέο τους εγχείρημα, το αγαπημένο τρίο από την Θεσσαλονίκη, μας παρουσιάζει αυτή την φόρα κάτι το διαφορετικό! Ο γνώριμος retro ήχος τους απόκτα μια νέα διάσταση με την προσθήκη τυμπάνων, percussion και τρομπέτας. Η βάση του μουσικού τους χαρακτήρα διανθίζεται και αποκτά μια νέα αισθητική, όπου οι μελωδίες έχουν νέες αξίες, ο ρυθμός γίνεται πιο ζωντανός και οι ερμηνείες πιο έντονες. Σε αυτή την μουσική τους περιπλάνηση οι Les Au Revoir εξελίσσουν τον ήχο τους και τις bossa nova, swing καιlounge διαδρομές τους, που σκοπό έχουν να κάνουν ακόμα πιο όμορφο και δημιουργικό το μουσικό τους ταξίδι.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στις “Γιορτές Παλιάς Πόλης 2017“ στην Ξάνθη, οι Les Au Revoir θα μας παρουσιάζουν για πρώτη φορά επί σκηνής σε Full Band εκδοχή το υλικό τους, που θα περιλαμβάνει τόσο τις δικές τους διασκευές μέσα από το πρώτο τους album «Retro’ Clock», όσο και άλλες αγαπημένες συνθέσεις.

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

Αναστάσης Βούκης (Drums)

Κώστας Κατσαρός (Τρομπέτα & Percussion)

Les Au Revoir Facebook page: https://www.facebook.com/LesAuRevoir

Σχετικά Άρθρα