Κοινωνία Τελευταία Νέα

70 ευρώ για μισή ώρα με 21χρονη Βουλγάρα…

Συνελήφθησαν στις 28-9-2015 το βράδυ και στις 29-9-2015 το πρωί, στην ευρύτερη περιοχής της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δύο ημεδαποί, ένας 52χρονος και μια 23χρονη, κατηγορούμενοι για μαστροπεία.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθη, σε κατάστημα (καφέ – μπαρ), ιδιοκτησίας της 23χρονης, ο 52χρονος προσωρινά υπεύθυνος, διότι εντοπίσθηκε να προάγει στην πορνεία, έναντι χρηματικής αμοιβής, 21χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Βουλγαρίας.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, δύο αστυνομικοί προσποιούμενοι τους πελάτες μετέβησαν στο κατάστημα, όπου ένας εξ αυτών παρέδωσε στον 52χρονο το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 21χρονη, εντός του καταστήματος.

Στην κατοχή του 52χρονου βρέθηκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που έλαβε από τον αστυνομικό και το χρηματικό ποσό των 585 ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν. Η 23χρονη, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, προσήλθε αυτοβούλως, στο Τμήμα Ασφάλεια Δράμας και συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι σε βάρος των συλληφθέντων και της 21χρονης βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις που αφορούν τα καταστήματα (στέρηση άδειας εργασίας), ενώ σε βάρος της 21χρονης βεβαιώθηκαν και παραβάσεις του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων. Επισημαίνεται επίσης ότι ο 52χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

Σχετικά Άρθρα