slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

60 στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εκπαιδεύτηκαν στην Κομοτηνή

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 12ος Κύκλος της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών ΝΔ στην Κομοτηνή, το Σάββατο 10 Ιουνίου, της δράσης επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού της ΝΔ με περί τα 60 στελέχη να δηλώνουν την ικανοποίησή τους και να ζητούν τη συνέχιση της δράσης.

Η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών αποτελεί μια καινοτόμα δράση επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας, η οποία εγκαινιάστηκε στις αρχές Νοεμβρίου 2016. Σήμερα, έχοντας ολοκληρώσει περισσότερους από 11 κύκλους σε Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λαμία, Λάρισα και Καλαμάτα μετά από μαζική συμμετοχή κι ενθουσιώδη ζήτηση, πραγματοποίησε τον κύκλο της αυτό το Σάββατο, στην Κομοτηνή, στο Chris & Eve Hotel.

Σκοπός της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να παράσχει υψηλού επιπέδου επιμόρφωση και να διαμορφώσει στελέχη υψηλής εξειδίκευσης, να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύγχρονο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές μεθόδους προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτό το περιβάλλον και να συμβάλει στην ομοιογένεια του πολιτικού λόγου των στελεχών που εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Στόχος της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να καλύψει την αυξανόμενη απαίτηση για πολιτικό – στελεχιακό δυναμικό που θα διαθέτει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα πολιτικά ζητήματα και θα έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες επικοινωνιακές απαιτήσεις.

Η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών λειτουργεί υπό την αιγίδα του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, την εποπτεία του Γραμματέα  Π.Ε. κ. Λευτέρη Αυγενάκη, και την ευθύνη του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Χρήστου Ταραντίλη.

Εισηγητές του προγράμματος είναι διακεκριμένοι εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου. Ανάμεσα στις θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν ήταν Οικονομία: Η ελληνική κρίση, Οδικός Άξονας Εξόδου από τη Κρίση, Η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη, Στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία πολιτικής επικοινωνίας, Εθνικά Θέματα και Σύγχρονες Προκλήσεις κ.α.

Σχετικά Άρθρα