slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

42χρονος Ξάνθιώτης θέλησε να πηδήξει από την γέφυρα του Κόσυνθου | τον έσωσε νεαρή γειτόνισσα του | χθες βράδυ

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες βράδυ όταν νεαρή Ξανθιώτισσα που γυρνούσε στο σπίτι της στο Σαμακώβ εντόπισε πάνω στην γέφυρα και από την έξω πλευρά έναν 42χρονο άνδρα ο οποίος ήθελε να πηδήξει στο κενό.

Η Νικολέτε λοιπόν χθες το βράδυ λίγο μετά τις 3 γυρνούσε στο σπίτι μου το οποίο είναι στο Σαμακωβ με έναν φίλο και την φίλη της. Στην γέφυρα έξω από το Λιμνείο εντόπισε έναν άνδρα έξω από την γέφυρα έτοιμο να αυτοκτονήσει. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε να έρθει βοήθεια πριν να είναι αργά για αυτόν τον άνθρωπο και την οικογένειά του… μετά από λίγο έφτασε στο σημείο η αστυνομία και αφού συνεννοήθηκε με τους αστυνομικούς τους εξήγησε πως κατάλαβε ότι ο άνθρωπος εκείνος έχει πάθει ερωτική απογοήτευση και πως μετά από λίγο κατάλαβε πως είναι και γείτονάς της…

Μάλιστα θέλησε να πάει κοντά σε αυτόν τον άνθρωπο να τον βοηθήση πριν κάνει το λάθος να πηδήξει από την γέφυρα… παρά την άρνηση των αστυνομικών πήρε όλο το θάρρος της καρδιάς της και έκανε αυτό που έπρεπε.

Πλησίασα κοντά στον γείτονά της και του μίλησε του εξήγησε ότι είναι κρίμα να κάνει μια τέτοια χαζομάρα γιατί πίσω του έχει δύο μικρά παιδάκια που τον αγαπάνε…

Όπως διαπιστώθηκε ο άνδρας ανέβηκε στην γέφυρα ενώ μιλούσε με κάποια στο τηλέφωνο και έκλεγε συνέχεια.

Μετά από λίγη ώρα η Νκολέτα έπεισε τον 42χρονο να εγκαταλείψει την προσπάθειά του και τον έβγαλε από την γέφυρα, παίρνοντας και τα συγχαρητήρια αστυνομικών αλλά και παρευρισκόμενων στο σημείο.

Μπράβο και από εμάς στην Νικολέτα, έκανε μια πολύ σπουδαία πράξη η οποία θα πρέπει να είναι παράδειγμα για όλους μας!!!

Σχετικά Άρθρα