Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

35 επιχειρήσεις της Ξάνθης εκπαιδεύθηκαν δωρεάν στο πώς να οργανώσουν τα social media τους και στο πως να βρίσκουν νέους πελάτες από το διαδίκτυο

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης, το πρώτο Δωρεάν σεμινάριο:

– Πως να διαφημίσεις την επιχείρηση σου στο Facebook

– Τι πρέπει να έχει ένα σύγχρονο website για να αυξήσει το πελατολόγιο σου

35 συνολικά μικρές και μεσαίες εμπορικές αλλά και βιοτεχνικές επιχειρήσεις της Ξάνθης συμμετείχαν με στελέχη τους και καταρτίστηκαν σχετικά με τις δυνατότητες του Facebook αλλά και πως μπορούν να πουλάνε μέσα από την ιστοσελίδα τους

 

Σε αυτό το 2ωρο Δωρεάν σεμινάριο ο Σταύρος Καρυπίδης της Business Content Creators επιχειρηματίας με πάνω από 26 χρόνια εμπειρίας στην διαφήμιση, την οπτική επικοινωνία και τα social media και ο Αβραάμ Πολίτης της Techplace Μηχανικός Πληροφορικής με μεγάλα Project στο portfolio του, έδειξαν σε όλους τους συμμετέχοντες πως λειτουργεί το Facebook ως μέσω διαφήμισης, πως να διαφημίζονται εύκολα και αποτελεσματικά και πως να στοχεύουν το κοινό τους ή τους υποψηφίους πελάτες τους. Έδειξαν επίσης πως μια σελίδα δεν πρέπει απλά να υπάρχει αλλά να λειτουργεί σαν κατάστημα και να φέρνει πελάτες στην επιχείρηση.

 

Το σεμινάριο απευθυνόταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε επιχειρηματίες/ διευθυντές και στελέχη επιχειρήσεων και είχε αυστηρά 35 περιορισμένες θέσεις από την αρχή, γι αυτό και πολλοί άλλοι επαγγελματίες ενώ ήθελαν να το παρακολουθήσουν δεν μπόρεσαν να κλείσουν έγκαιρα θέση.

Οι δύο εισηγητές έδειξαν με πρακτικές συμβουλές και παραδείγματα πως με μικρό κόστος θα έχουν μεγαλύτερη απόδοση με εξαιρετικά αποτελέσματα καθώς και πως οι επιχειρήσεις μπορούν να στοχεύουν σε υποψήφιους νέους πελάτες, τοπικά αλλά και σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

 

Το σεμινάριο θα επαναληφθεί σύντομα μιας και ήδη υπάρχει λίστα αναμονής! Μπορείτε να εγγραφείτε για την λίστα αναμονής για το επόμενο σεμινάριο πατώντας εδώ. (Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα).

Σχετικά Άρθρα