Κόμματα Τελευταία Νέα

Στο Λαύριο τελικά το Ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού. Την Κυριακή εκλέγονται οι σύνεδροι και στον Νομό Ξάνθης

Πάνω από 7.500 είναι τελικά οι φίλοι του Ποταμιού οι οποίοι εμπλέκονται ενεργά στις προσυνεδριακές διεργασίες για το Ιδρυτικό Συνέδριο, ενώ καθημερινά σε όλη την Ελλάδα εκατοντάδες συμμετέχουν σε περιφερειακές συνελεύσεις. Χίλιοι φίλοι του Ποταμιού έχουν καταθέσει ήδη τις απόψεις τους για μικρά και μεγάλα προβλήματα της χώρας. Και την Κυριακή 15 Ιουνίου τα μέλη του Ποταμιού σε όλη την Ελλάδα θα εκλέξουν τους συνέδρους τους.

Το μέγεθος της ανταπόκρισης, σε συνδυασμό με το κοινό αίτημα πολλών να πραγματοποιηθεί το Συνέδριο σε σημείο με οικονομικότερη πρόσβαση, οδήγησαν την Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου στην απόφαση να γίνει τελικά το συνέδριο στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου (τις ίδιες ημερομηνίες 27-29 Ιουνίου) αντί να γίνει στην Θράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την οργανωτική επιτροπή το Ποτάμι θα διοργανώσει το φθινόπωρο στην Αλεξανδρούπολη ημερίδα για το περιβάλλον με πρωτοβουλία των ευρωβουλευτών του και σε συνεργασία με την Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών. Στόχος είναι να επισκεφθούν τον Έβρο αλλά και τους υπόλοιπους νομούς της Θράκης, ευρωβουλευτές και από άλλες χώρες και να έχουν μια επί τόπου ενημέρωση από τους τοπικούς φορείς για τα προβλήματα της περιοχής αλλά και για να γνωρίσουν από κοντά τα σπάνια οικοσυστήματα της Θράκης και να ενημερωθούν για τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής μέσω ευρωπαϊκών αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Σχετικά Άρθρα