slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

29 χρονος έκανε 7 διαρρήξεις καταστημάτων και οικίας, 2 απόπειρες διάρρηξης και 1 κλοπή δικύκλου

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης  Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, επτά (7) διαρρήξεις καταστημάτων και οικίας, δύο (2) απόπειρες διάρρηξης και μία (1) κλοπή δικύκλου μοτοποδηλάτου, που διαπράχθηκαν την 23 και 24-4-2018, στην Αλεξανδρούπολη.

Συνελήφθη στις 24-4-2018 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ένας 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, στην Αλεξανδρούπολη, διέρρηξε μία οικία και επτά καταστήματα, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη δύο καταστήματα, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσε από το εσωτερικό τριών καταστημάτων, μεταξύ άλλων, χρήματα και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Κατά τη σύλληψη του ο 29χρονος εντοπίσθηκε να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει από την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Το παραπάνω δίκυκλο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν επίσης, το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ περίπου, 1 μαχαίρι και διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση  Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα