slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

18χρονος είχε χόμπι να κλέβει μοτοσικλέτες

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών, που διαπράχθηκαν, την 2-8-2018, στην Αλεξανδρούπολη.

Συνελήφθη στις 3-8-2018 το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Αναλυτικότερα, ο δράστης, την 2-8-2018, αφαίρεσε από την Αλεξανδρούπολη, δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες.

Μετά την καταγγελία των περιστατικών, πραγματοποιήθηκαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, το πρωί της 3-8-2018, οι αστυνομικοί να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το ένα αφαιρεθέν δίκυκλο.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε επίσης η δεύτερη μοτοσικλέτα, ενώ και τα δύο αφαιρεθέντα δίκυκλα, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Επιπλέον στην οικία του δράστη βρέθηκαν 2 μέρη δίκυκλης μοτοσικλέτας, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολη, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα