Δράμα Τελευταία Νέα

17χρονος πούλησε κινητό από το ίντερνετ αλλά έστειλε μόνο το κουτί!!!

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εχεδώρου Θεσσαλονίκης, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 18χρονου ημεδαπού.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 17χρονου ημεδαπού, για απάτη. Αναλυτικότερα, πρωινές ώρες της 11-5-2016, ο 18χρονος εντόπισε αγγελία σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης, σχετικά με πώληση κινητού τηλεφώνου και επικοινώνησε διαδικτυακά μαζί του.

Κατά την επικοινωνία τους, συμφώνησαν την αγοροπωλησία του παραπάνω κινητού, με αντικαταβολή χρηματικού ποσού 270 ευρώ.

Το πρωί της 13-5-2016, κατά την παραλαβή του δέματος, ο 18χρονος διαπίστωσε ότι ο δράστης τον είχε εξαπατήσει, αποστέλλοντάς του ένα κενό δέμα.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, πραγματοποιήθηκαν ενδελεχείς έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Εχεδώρου, στις 19-5-2016 το πρωί, στη Θεσσαλονίκη, εντόπισαν τον δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Νευροκοπίου Δράμας.

Σχετικά Άρθρα