slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

162 νέοι δόκιμοι αστυφύλακες ορκίστηκαν χθες στην Κομοτηνή υπό τους ήχους του Μακεδονία Ξακουστή!!!

Με κάθε επισημότητα και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των 162 δοκίμων αστυφυλάκων της εκπαιδευτικής σειράς 2018-2020, στην Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων στην Κομοτηνή. 162 πρωτοετείς Δόκιμοι Αστυφύλακες ορκίστηκαν μπροστά στην σημαία της σχολής επαναλαμβάνοντας τον όρκο που ανάγνωσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων, ενώ για τον πρώτο μουσουλμάνο μέλος της μειονότητας Θράκης που εισήχθη στη σχολή ως δόκιμος αστυφύλακας με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων ανάγνωσε ο τοποτηρητής της Μουφτείας Κομοτηνής Τζιχάτ Χαλήλ.

Την ορκωμοσία τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Ανδρέας Αποστολόπουλος συνοδευόμενος μετά του Ταξίαρχου κ. Παύλου Δασκαλάκη της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής και άλλων αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων.

Την ορκωμοσία παρακολούθησαν και χειροκρότησαν γονείς, συγγενείς και φίλοι των δοκίμων αστυφυλάκων, όπου παρακολούθησαν και την παρέλαση μπροστά από τους επισήμους, με αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η μπάντα παιάνιζε το Μακεδονία Ξακουστή.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση για τους συγγενείς και φίλους των δοκίμων Αστυφυλάκων.

Σχετικά Άρθρα