slider Αθλητικά Τελευταία Νέα

Δύο Μετάλλια και πολλές καλές εμφανίσεις των σκακιστών και των σκακιστριών του Σ.Ο.Ξ. στο 17ο Κύπελλο «ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗΣ»!

Το πρωί της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου 2018, διοργανώθηκε, όπως κάθε χρόνο, από το Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας, Τουρνουά Ράπιντ στη μνήμη του γιατρού και σκακιστή Λάζαρου Χατζηπαντελή στις εγκαταστάσεις του Καφέ Notica στην Καβάλα.

Οι συμετέχοντες/ουσες του τουρνουά χωρίστηκαν σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες και αγωνίσθηκαν με ελβετικό σύστημα 7 γύρων και χρόνο 10 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα για κάθε κίνηση.

– > Χρυσό Μετάλλιο στον Α’ όμιλο για τον Γεωργιάδη Νικόλαο του Σ.Ο.Ξ. που με 4,5/7 βαθμούς αναδείχθηκε 1ος παίδας κάτω 16!

– > Χάλκινο Μετάλλιο στον Β’ όμιλο για τον 9χρονο, επίσης Ξανθιώτη, Ουζούνη Κωνσταντίνο ο οποίος με 5 βαθμούς σε 7 αγώνες κατέλαβε την τρίτη θέση στην γενική κατάταξη!

6 ακόμη σκακιστές και σκακίστριες συμμετείχαν από τη Ξάνθη:

A’ όμιλος:

Κλούκος Μάρκος 1/7

Β’ όμιλος (γεννημένοι μετά το 2007):

Μανιάτη Κωνσταντίνα 4,5/7

Ευθυμίου Ιωάννης Μάριος 4/7

Ταρχανίδης Νικόλαος Χρήστος 4/7

Πετροσιάν Μαριέττα 2/6

Γ’ όμιλος (γεννημένοι μετά το 2010):

Μοναχός Ορέστης 3/7

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ξάνθης συγχαίρει τους νικητές αλλά και όλους τους σκακιστές και της σκακίστριές του για τη συμμετοχή και τις αποδόσεις τους καθώς και το Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας για τη διοργάνωση!

Σχετικά Άρθρα