Κοινωνία Τελευταία Νέα

Όχι στα διόδια έλεγε ο Σύριζα και κάνει δύο ακόμη διόδια στην ΑΜΘ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο, οι Δήμοι και οι φορείς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συμμετείχαν στην παράσταση διαμαρτυρίας για την εγκατάσταση νέου σταθμού διοδίων επί της Εγνατίας Οδού στο ύψος της Μέστης, που έλαβε χώρα την Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017 στο σημείο κατασκευής του σταθμού.

Σύσσωμοι αιρετοί και φορείς επιβεβαίωσαν την αντίθεσή τους στην κατασκευή και λειτουργία νέου σταθμού διοδίων λέγοντας «ΟΧΙ στα Διόδια, ΝΑΙ στην Ανάπτυξη».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου και αναπληρωτής Περιφερειάρχη κ. Δημήτριος Πέτροβιτς ανέγνωσε το σχετικό ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου με το οποίο ζητείται η άμεση αναστολή όλων των εργασιών στο χώρο που προβλέπεται να κατασκευαστεί ο νέος σταθμός διοδίων στη Μέστη, και συγχρόνως, η αναστολή οποιουδήποτε σχεδιασμού για τη λειτουργία επιπλέον σταθμών (π.χ. Άσπρη Άμμος Καβάλας, Αρδάνιο) κατά μήκος της Εγνατίας Οδού στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η συμβολική αυτή κίνηση αποτελεί την πρώτη ενέργεια της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και των φορέων της για το θέμα των διοδίων.

Σχετικά Άρθρα