Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Όταν ένας σεφ μαγειρεύει street food… το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι μοναδικό!!!

Ο γνωστός και πολύ δημιουργικός σεφ Σώρος Θεόδωρος ερχόμενος στην Ξάνθη το 2007 μετά από μια πετυχημένη πορεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης αφού εκεί σπούδασε τις αρχές της μαγειρικής και εργάστηκε σε μεγάλες επιχειρήσεις εστίασης όπως Kitchen Bar, ΧΑΛΑΡΟ, Living room και Garcon Brasserie, ανέλαβε σεφ στο Hotel-Casino Xanthi από το 2007 έως το 2012 με μεγάλη επιτυχία στη μαζική εστίαση.

Συνέχισε την πορεία του στο Hotel Elliso Xenia και στο εστιατόριο «Αποθήκη» αναδιπλώνοντας ακόμη περισσότερο το γαστρονομικό του ταλέντο και στο επίπεδο ala-carte. Τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα τον οδηγούν στο γνωστό ξενοδοχείο Imaret στην Καβάλα, στήνοντας παράλληλα το μενού σε αμέτρητες επιχειρήσεις εστίασης στην Ξάνθη που δουλεύουν επιτυχημένα ακόμη και τώρα.

Σήμερα τον βρίσκουμε στην πρώτη δική του επιχειρηματική κίνηση σε ένα μοναδικό concept για την πόλη μας αφού ο ίδιος αποφάσισε να δημιουργήσει μία διαφορετική επιλογή από αυτές που τον είχαμε συνηθίσει, μία street food γαστρονομική επιλογή χτισμένη πάνω στις αρχές της μαγειρικής.

Ο ίδιος αγαπάει πολύ το street food φαγητό αφού όπως μας είπε του αρέσει να μαγειρεύει δημιουργικά αλλά παράλληλα οι δημιουργίες του να είναι προσιτές σε όλους.

Παρακολουθεί ποικίλα σεμινάρια γαστρονομίας πάνω στη φιλοσοφία του street food ενώ παίρνει μέρος με μεγάλη επιτυχία σε δύο πανελλαδικούς διαγωνισμούς οι οποίοι βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Ο ίδιος αγαπάει πολύ αυτό που κάνει για αυτό και θα τον βρείτε καθημερινά στο Ketchup Street Food Τσιμισκή 10Α στην Ξάνθη να επιμελείται τα πάντα στην πανέμορφη open-kitchen του καταστήματος!

Μας υπόσχεται πολλά γύρω από αυτή την ιδέα και εμείς δεν μένει παρά να δοκιμάσουμε τις δημιουργίες του εκπλήσσοντας κάθε φορά τον ουρανίσκο μας με τις νέες του γεύσεις!

(Όταν ένας σεφ μαγειρεύει street food… το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι μοναδικό!!!).

Δείτε το μαγαζί και φυσικά και τις δημιουργίες του σέφ…

Σχετικά Άρθρα