Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Χρίστος Πούλιος: «Ο Δήμος δεν μπορεί να είναι επιχειρηματίας ,αλλά «ομπρέλα» για το δυναμικό της περιοχής» (Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων) VIDEO

Ο Δήμος της Ξάνθης δεν μπορεί να είναι επιχειρηματίας είπε μιλώντας για το προφίλ της νέα δημοτικής αρχής και πρόσθεσε ότι ο Δήμος πρέπει να προσφέρει ομπρέλα. Χρησιμοποίησε ως παράδειγμα τη Σταυρούπολη, και σημείωσε ότι πρέπει με τις ενέργειές του ο Δήμος πρέπει να κάνει δημοφιλή προορισμό τα Νεστοχώρια, σε συνέργεια όμως με άλλους Δήμους, καθώς πρέπει να υπάρχουν σταθερά βήματα και μετρήσιμους δείκτες.

Από τις συναντήσεις που είχε στην πόλη όλο αυτό το διάστημα ανέφερε ότι η Ξάνθη διαθέτει ένα πλούσιο δυναμικό στον εθελοντισμό για την κοινωνία, στον πολιτισμό και άλλους τομείς. Είπε ότι όλο αυτό το δυναμικό είναι ασυντόνιστο και χρειάζεται την ομπρέλα του Δήμου Μάλιστα, επεσήμανε, ότι σε αυτές τις συναντήσεις, αποκόμισε μια διαφορετική εικόνα από ότι στις προηγούμενες εκλογές καθώς τώρα αντιμετωπίζεται ως «επερχόμενη δημοτική αρχή». Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην σημερινή δημοτική αρχή και σημείωσε ότι από τα Χριστούγεννα και μετά ο Δήμος ουσιαστικά δεν λειτουργεί.

Ερωτηθείς για ο θέμα της ΔΕΥΑΞ άσκησε κριτική γιατί δεν ήρθε ποτέ το θέμα των απαιτήσεων των εργαζομένων στο Δ.Σ. της εταιρίας ή στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα