Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Χουσείν Νταϊτσίκ λέγεται ο μουσουλμάνος από την Κομοτηνή που έπεσε νεκρός στο Μόναχο (φωτογραφία)

Ο Χουσείν Νταϊτσίκ, μουσουλμάνος από τη Δυτική Θράκη και συγκεκριμένα από το χωριό Άρατος της Ροδόπης, είναι ο Έλληνας πολίτης που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του 18χρονου ιρανο-γερμανού που αιματοκύλησε, χθες το απόγευμα το Μόναχο.

Σύμφωνα με το περιοδικό Azinlikca ο Νταϊτσίκ ήταν γεννημένος το 1999 και ζούσε στο Μόναχο με τους γονείς του και τα δύο αδέρφια του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας τουΝταϊτσίκ, μόλις έμαθε το τραγικό νέο, υπέστη καρδιακή προσβολή και διακομίστηκε στο νοσοκομείο στο Μόναχο.

Η κηδεία του 17χρονου θα γίνει τις επόμενες μέρες στον Άρατο της Ροδόπης

Την πληροφορία επιβεβαιώνει και ο βουλευτής του Ποταμιού Ιλχάν Αχμέτ με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Σημειώνεται ότι την παρουσία του Έλληνα νεκρού είχε επιβεβαιώσει το υπουργείο Εξωτερικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στο Μόναχο προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεννόηση με τις αρμόδιες γερμανικές Αρχές.

xoysehn

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Ο απολογισμός της χθεσινής τραγικής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου περιλαμβάνει, δυστυχώς, και έναν Έλληνα πολίτη μεταξύ των αθώων θυμάτων. Τις δύσκολες αυτές στιγμές, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στο Μόναχο προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεννόηση με τις αρμόδιες γερμανικές Αρχές.

Σχετικά Άρθρα