slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Χασίς και 6 κλοπές από χωριά στο σημερινό αστυνομικό δελτίο

Εξιχνιάστηκαν 6 κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, σε χωριά της Καβάλας

Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, κλοπή τροχοφόρων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, έξι (6) κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που είχαν διαπραχθεί την 5 και 6-3-2018, σε χωριά της Καβάλας.

Συνελήφθη χθες (6-3-2018) το πρωί, στο νομό Καβάλας, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου  σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, κλοπή τροχοφόρων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, το παραπάνω χρονικό διάστημα, στο Χρυσοχώρι και τις Πηγές Καβάλας, ο 27χρονος διέρρηξε δύο οικίες και δύο αποθήκες, προκαλώντας φθορές, αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη μία οικία, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς επίσης διέπραξε κλοπή χρημάτων από επιχείρηση.

Κατά τη διάπραξη των κλοπών ο δράστης αφαίρεσε συνολικά από τις οικίες, τις αποθήκες και την επιχείρηση, ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, ένα ποδήλατο, το χρηματικό ποσό των 355 ευρώ και μία συσκευασία καπνού.

Το δίκυκλο μοτοποδήλατο, η συσκευασία καπνού και μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων εντοπίσθηκαν στην κατοχή του 27χρονου και στις Πηγές Καβάλας και παρελήφθησαν από τους δικαιούχους τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου Καβάλας.

 

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν 119,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (6-3-2018) το μεσημέρι, στο νομό Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 35 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στην Εθνική Οδό Δράμας – Αμφίπολης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες, σε διάφορα σημεία του οχήματος, δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 119,3 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

2018 ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Σχετικά Άρθρα