Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Χαραλαμπίδης: Διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα καυσίμων περνώντας με επιτυχία όλους τους ποιοτικούς και ποσοτικούς ελέγχους (συνέντευξη)

Με αφορμή τους πολύ συχνούς, απροειδοποίητους ελέγχους που πραγματοποιεί η AVIN, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες καυσίμων πανελλαδικά, στα συνεργαζόμενα πρατήριά της, θελήσαμε να επισκεφθούμε το πρατήριο καυσίμων AVIN Χαραλαμπίδης για να διαπιστώσουμε τη σημασία που έχουν οι έλεγχοι αυτοί για την ασφάλεια των καταναλωτών. Εκεί, συναντήσαμε τον κ. Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, ιδιοκτήτη  της εταιρίας AVIN ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ και του απευθύναμε μερικές ερωτήσεις.

Κ: Καλημέρα κ. Χαραλαμπίδη. Βλέπουμε εδώ κάποια πιστοποιητικά επιτυχούς ελέγχου των καυσίμων του πρατηρίου σας από την εταιρία AVIN. Θα ήθελα να σας ρωτήσω, κάθε πότε πραγματοποιείται ο συγκεκριμένος έλεγχος της AVIN και ποια καύσιμα αφορά;

Χ: Καλημέρα σας κ. Καρυπίδη. Μία από τις δραστηριότητες της AVIN είναι να στέλνει σε ανύποπτο χρόνο ειδικά εξοπλισμένα οχήματά της στα συνεργαζόμενα πρατήρια με σκοπό να ελέγξει την ποιότητα και την ποσότητα της βενζίνης και του πετρελαίου. Σκοπός της ΑVIN είναι να διεξάγει έλεγχο σε κάθε πρατήριο τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Συγκεκριμένα, οι έλεγχοι της AVIN για το πρατήριό μας υπήρξαν 3 για το 2016.

Κ: Ποια είναι η διαδικασία του ελέγχου αυτού και τι πραγματικά διασφαλίζεται;

Χ: Αρχικά, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι στην πραγματικότητα δεν πρόκειται απλά για έναν έλεγχο, αλλά για 6 διαφορετικούς ελέγχους, που πραγματοποιούνται διαδοχικά με κάθε επίσκεψη εξειδικευμένων συνεργείων της AVIN. Αυτοί οι έλεγχοι είναι οι εξής:

  • οπτικός έλεγχος, με τον οποίο διερευνάται η καθαρότητα, η διαύγεια και η ύπαρξη ξένων στοιχείων
  • ανίχνευση κρατικών ιχνηθετών
  • ανίχνευση υγρασίας στις δεξαμενές
  • ενδεχόμενη ανάμειξη διαφορετικών τύπων βενζίνης
  • ποιοτικός έλεγχος όλων των αντλιών με χρήση συγκεκριμένων πρότυπων ογκομετρητών και, τέλος
  • επαλήθευση του αριθμού στις βενζίνες μέσω φορητών οκτανιόμετρων.

Μετά το πέρας του ελέγχου απονέμεται στο πρατήριο ειδικό πιστοποιητικό επιτυχούς ελέγχου, το οποίο αναρτάται στο πρατήριο.

avin

Κ: Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που μας λέτε κ. Χαραλαμπίδη. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι μία επιχείρηση σαν τη δική σας έχει πολλές ευθύνες και ποικίλες παραμέτρους που πρέπει να κοντρολάρετε, δεν αποτελεί ένα επιπλέον άγχος για εσάς η ιδέα ενός αιφνίδιου ελέγχου από την AVIN;

Χ: Αντιθέτως κ. Καρυπίδη. Προτεραιότητα του πρατηρίου μας αποτελεί η διασφάλιση όλων των πελατών ότι τα καύσιμα μας είναι άριστα από όλες τις απόψεις. Αυτή η φιλοσοφία μας έρχεται να συνεχίσει τη γραμμή της AVIN, η οποία εγγυάται κορυφαίο προϊόν από τo διυλιστήριο μέχρι το πρατήριο. Η εμπιστοσύνη μας προς τη μητέρα εταιρία μας κάνει να αισθανόμαστε περήφανοι για τους επιτυχείς ελέγχους που αυτή πραγματοποιεί στο πρατήριό μας. Επιπλέον, οι έλεγχοι αυτοί μας κάνουν να νιώθουμε σιγουριά ότι πραγματικά τηρούμε τη δέσμευσή μας για ασφαλή και υπεύθυνο τρόπο εκτέλεσης των δραστηριοτήτων μας και αποτελούν επιβράβευση για εμάς.

Κ: Ευχαριστούμε πολύ κ. Χαραλαμπίδη για το χρόνο σας. Έπειτα από όλα όσα μας είπατε, πιστεύω ότι στο πρατήριό σας οι συμπολίτες μας μπορούν να αισθάνονται σίγουροι για το προϊόν που επιλέγουν.

Χ: Ευχαριστώ κι εγώ για τα θετικά σας σχόλια. Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και αγάπη σε όλους.

 

Σχετικά Άρθρα