Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Φτιάχνει Πάρκο κεραιών στα Ίμερα ο Μίχογλου;;; Το μεσημέρι της Δευτέρας συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου.

topeiros symboylio dhmotiko

Με ενδιαφέροντα θέματα που θα τεθούν από την αντιπολίτευση συνεδριάζει το απόγευμα της Δευτέρας το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Τοπείρου. Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος Ελένη Πολυχρονιάδου με επιστολή της καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 04/05/2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Εύλαλο (Δημαρχείο), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2015 Δήμου Τοπείρου.

5η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 Δήμου Τοπείρου.

Απόδοση Β’ κατανομής έτους 2015 για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων στα Νομικά Πρόσωπα Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης και Σχολικές Εφορείες Δήμου Τοπείρου.

Έγκριση εξόδων μετακίνησης Δημάρχου.

Απευθείας αναθέσεις για την ετήσια προμήθεια καυσίμων Δήμου Τοπείρου και Νομικών Προσώπων λόγω άγονου ηλεκτρονικού διαγωνισμού.

Απευθείας ανάθεση εργασιών συντήρησης οχημάτων και μηχανημάτων Δήμου Τοπείρου λόγω άγονου διαγωνισμού.

Έγκριση διενέργειας προμήθειας οχημάτων Δήμου Τοπείρου οικονομικού έτους 2015.

Έγκριση διενέργειας προμήθειας ηλεκτρολογικού υλικού οικονομικού έτους 2015.

Καθορισμός αριθμού αδειών υπαίθριου πλανοδίου εμπορίου Δήμου Τοπείρου και ύψους καταβαλλομένου τέλους ανά άδεια.

Καθορισμός αριθμού θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου Δήμου Τοπείρου και ύψους καταβαλλομένου τέλους ανά άδεια.

Συναίνεση για την εγκατάσταση κεραιών δευτερεύουσας θέσης εκπομπής ραδιοφωνικών σταθμών Ξάνθης στην περιοχή Ιμέρων της Τ.Κ. Γαλάνης του Δήμου Τοπείρου.

(Το τελευταίο θέμα θα το παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον αφού τα αδειοδοτημένα πάρκα κεραιών στον Νομό Ξάνθης είναι από όσο ξέρουμε η «θέση Παναγία» στην Ξάνθη και η κορυφή του όρους «Τσαλ»… θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε ποιον επιχειρηματία Ραδιοφωνικού Σταθμού θα δώσει επίσημα ο Δήμος Τοπείρου προνομιακή θέση εκπομπής από τα Ιμερά της Γαλάνης και με ποια διαδικασία… ώστε να ακολουθήσουμε γιατί όχι κι εμείς στις σχετικές αιτήσεις!!!).

Σχετικά Άρθρα