Παράξενα στο Internet Τελευταία Νέα

Φτιάξε τώρα ένα Video για την επιχείρησή σου και απογείωσε τα κέρδη σου…

Video Marketing: Ένας μοναδικός τρόπος που μπορεί να σου αποδώσει άμεσα χρήματα!!!

Το βίντεο, σου επιτρέπει να έρθεις πιο
κοντά στους πελάτες σου. Μη μένεις μόνο στην απλή προώθηση της επιχείρησής σου!

  • Μια εικόνα ισούται με 1000 λέξεις… φαντάσου τι θα συμβεί αν φτιάξεις ένα βίντεο για την επιχείρησή σου!
  • Ο ανθρώπινος εγκέφαλος επεξεργάζεται 60.000 φορές πιο γρήγορα την εικόνα απο ότι το κείμενο.
  • Ένα βίντεο έχει μικρό κόστος και απόλυτα μετρήσιμη απήχηση
  • 1.000.000.000 χρήστες του Youtube και 1.300.000.000 χρήστες στου Facebook περιμένουν να σε δούν!
  • Εμείς δημιουργούμε και υλοποιούμε εταιρικά videos με Storytelling, παρουσίαση δραστηριότητας, διαφημιστική προώθηση, ενημερωτικό και entertainment video
  • Το περιεχόμενο του video μπορεί περιλαμβάνει: Εταιρικό Λογότυπο, Κείμενο, Φωτογραφίες, Σπικάζ, συνέντευξη, λήψη και βιντεοσκόπηση στον χώρο εργασίας, μουσική υπόκρουση ελεύθερη πνευματικών δικαιωμάτων, υποτιτλισμό, μετάφραση σε ξένη γλώσσα κλπ, αλλά και ΕΝΑΕΡΙΑ ΠΛΑΝΑ απο Drone τελευταίας τεχνολογίας.
  • Κατασκευή καναλιών στα Social Media (YouTube, Facebook, Instagram, Vine) και διανομή/διαχείριση video περιεχομένου μέσω αυτών, χρησιμοποιώντας SEO πρακτικές.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και πάρε τιμές! Θέλω ένα βίντεο τώρα »

Τώρα μπορείς να απογειώσεις την επιχείρησή σου. Μην χάσεις την ευκαιρία !

Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου θα λάβεις πληροφορίες για το Video Marketing που θα σου αλλάξουν την επαγγελματική σου ζωή και θα μετατρέψουν τα social media σου σε μηχανή παραγωγής εισοδήματος

Σταύρος Καρυπίδης & partners

Είναι εκδότης- Δημοσιογράφος μέλος της ένωσης ιδιοκτητών ημερησίων επαρχιακών εφημερίδων. Βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το υπουργείο τουρισμού στο Digital Marketing “Grow Greek Tourism” Online. Owner και Operetor στην Drone Aero View εταιρία αερο- βιντεοσκοπήσεων. Στο team του συμμετέχουν έμπειροι μακετίστες και monter για να είναι το αποτέλεσμα άριστο από κάθε πλευρά.

Το Video είναι το μέλλον

Το βίντεο είναι το μέλλον από την στιγμή της δημιουργίας του δουλεύει για σένα στο Youtube και στο Facebook και σου μαζεύει πελάτες. Το βίντεο σας διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές σας και σας βοηθάει να χτίσετε ένα προφίλ οικείο προς τον καταναλωτή και να τον κάνετε να σας αναγνωρίζει αμέσως και να σας εμπιστεύεται. Τέλος με την δημιουργία ενός βίντεο βγαίνετε πολύ ψηλά στις αναζητήσεις της Google και των social media.

Όλοι χρειάζονται λογικές τιμές

Στη σημερινή Ελλάδα της κρίσης όλοι προτιμούν να αγοράζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρειάζονται σε τιμές λογικές. Αυτό κάνουμε κι εμείς Τώρα έχεις την δυνατότητα να πάρεις ένα video με επαγγελματικό μοντάζ φτιαγμένο από την άρτια καταρτισμένη ομάδα του Σταύρου Καρυπίδη σε πολύ φιλική τιμή που ξεκινά από τα 150 ευρώ (Προσφορά μέχρι τέλος Ιουνίου 2017! ) Φυσικά ακολουθεί και η υποστήριξη από τα δικά μας μέσα ενημέρωσης για δωρεάν προβολή!

Πάρε την προσφορά από εδώ!!!!

Δείτε κάποιες από τις δουλειές μας…









Τι κάνουμε σε γάμους και βαπτίσεις




Slideshow με φωτογραφίες από εκδηλώσεις

Έθιμο…


Εκδηλώσεις

Θρυσκευτικά


Αγώνες αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας

Σχετικά Άρθρα