Αθλητικά Τελευταία Νέα

Φιλικό: Λάρισα – Xanthi FC 1-1

Δεύτερο φιλικό για την Xanthi FC με τη Λάρισα και δεύτερη ισοπαλία για τις δύο ομάδες. Μετά το 0-0 στο Xanthi FC Arena την περασμένη εβδομάδα, το 1-1 “σφράγισε” τις προσπάθειες των αντιπάλων και το απόγευμα του Σαββάτου στο AEL FC Arena. Λεοζίνιο και Λισγάρας οι σκόρερ του αγώνα, σημειώνοντας τα γκολ στο α’ ημίχρονο.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ολοκληρώνει σήμερα Κυριακή (13/8) τα φιλικά προετοιμασίας με την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 18:30 με τιμή εισιτηρίου 5 €.

Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι, στο 11′ ο Λεοζίνιο έκανε το 1-0 με προβολή μετά από πάσα του Κουτσιανικούλη με την Xanthi FC να απειλεί στο 19′ μετά από κόρνερ του Κασάδο και σουτ στην κίνηση του Μπρίτο. Ο Περόνε λίγο αργότερα απείλησε με άστοχο σουτ, ενώ το γκολ του Κουτσιανικούλη στη συνέχεια ακυρώθηκε σαν οff side στο 22′. Ο Γέντρισεκ με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ στο 23΄ ενώ την ίδια κατάληξη είχε η σέντρα σουτ του Ρέντζα και το σουτ του Λεοζίνιο στο 30′ και 32′ αντίστοιχα.
Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έφτασε στην ισοφάριση στο 40ό λεπτό του αγώνα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπρίτο από δεξιά, ο Λισγάρας με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 43′ ο Λαμπρόπουλος και στο 50′ ο Ντέλετιτς είχαν δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θανάσης Τζήλος της ΕΠΣ Λάρισας με α’ βοηθό τον κ. Γκάγκα (ΕΠΣ Λάρισας) και β΄βοηθός τον κ. Παπαδημητρίου. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο κ. Τσιτσανούδης (ΕΠΣ Λάρισας).

Λάρισα (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Φάρκας, Ζίζιτς, Γουάλας (79′ Κοντόρ), Ανδρεόπουλος (79′ Αναστασόπουλος), Λαμπρόπουλος (81′ Γιαννιτσάνης), Κουτσιανικούλης, Περόνε (62′ Ναζλίδης), Λεοζίνιο (62′ Φατιόν), Ντέλετιτς (79′ Ντοντό).

Xanthi FC (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας (56′ λ.τρ. Ορφανίδης), Κασάδο, Καμαρά (62′ Μεχία), Ντε Λούκας, Λουσέρο (76′ Κώστας), Μπρίτο (87′ Μελιόπουλος), Γέντρισεκ, Ρότσε (72′ Φασίδης).

 

Σχετικά Άρθρα