slider Τελευταία Νέα

Τρεις πνιγμοί σε  Πόρτο Λάγος, Νέα Πέραμο Καβάλας και Θάσο τα προηγούμενα 24ώρα

Τρεις πνιγμοί  τα περασμένα εικοσιτετράωρα καταγράφηκαν σε ακτές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το πρώτο περιστατικό όπως το είχαμε γράψει στο xanthinews.gr καταγράφηκε στο Πόρτο Λάγος. Πιο συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 75χρονος ημεδαπός, από τη  θαλάσσια περιοχή παραλίας “Πόρτο Λάγος” νομού Ξάνθης. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Πόρτο Λάγους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Η δεύτερη τραγωδία καταγράφηκε στη Νέα Πέραμο. Πιο συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε  από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αμμόλοφων Ν.Περάμου Καβάλας, 69χρονη αλλοδαπή. Η 69χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης  όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

Τέλος, το τρίτο δυστυχές περιστατικό καταγράφηκε στην Θάσο. Πιο συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή της της Αγίας Άννας Θάσου, 52χρονος αλλοδαπός. Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διενεργείται προανάκριση από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

 

Σχετικά Άρθρα