Μαυρομιχάλη 6 Τελευταία Νέα

Το χρυσό μετάλλιο της πόλης παρέλαβε ο Τάσος Κοντογιαννίδης… δείτε τι έγραψε στο προσωπικό του ιστολόγιο

Ο Τάσος Κοντογιαννίδης από την Σταυρούπολη, δημοσιογράφος που δραστηριοποιήθηκε για πολλά χρόνια σε μεγάλες εγημερίδες της Αθήνας και προσφέρει εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον υποτροφίες σε παιδιά της Σταυρούπολης που περνάνε στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ βραβέθηκε πριν λίγες μέρε με το χρυσό μετάλλιο του Δήμου Ξάνθης.

Δείτε τι έγραψε στο προσωπικό του ιστολόγιο

«Πολύ σημαντική μέρα για μένα, η σημερινή. Ο Δήμος Ξάνθης μου απένειμε το χρυσό μετάλλιο της πόλεως, για την προσφορά μου στη νεολαία με τα ετήσια χρηματικά βραβεία που έχω καθιερώσει και δίνω στο Γυμνάσιο και Λύκειο Σταυρουπόλεως Ξάνθης, στους επιτυχόντας στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, τους πρώτους και τους αριστούχους όλων των τάξεων, καθώς και για την εν γένει κοινωνική μου προσφορά.

Τιμήθηκε και ο φίλος μου παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής Αντώνης Αντωνιάδης για τον τεράστια προσφορά του στον αθλητισμό. Ευχαριστούμε τον δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την μεγάλη τιμή που μας έκαναν και για τα θερμά συγχαρητήρια των αρχών, της υπουργού Μακεδονίας- Θράκης, του μητροπολίτη μας, του αντιπεριφερειάρχη μας και του διοικητού του Δ΄ Σώματος Στρατού και λοιπών επισήμων».

kontogiannidhs kontogiannidhs (1)

Σχετικά Άρθρα