slider Καρναβάλι Ξάνθης Τελευταία Νέα

Το σημερινό πρόγραμμα Σαββάτου Vegas στην πλατεία στις 13.00 και βραδινή παρέλαση στις 19.30

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

 

Κεντρική Πλατεία Ξάνθης

13:00 Συναυλία VEGAS

 

Οι VEGAS αποτελούνται από τρία μέλη: τον ZeRaw και την Κατερίνα Κουκουράκη στα φωνητικά και τον DJ Airth στα decks.

Οι VEGAS είναι το no1 ελληνικό urban pop μουσικό συγκρότημα που εδώ και οκτώ χρόνια αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά και πολυβραβευμένα συγκροτήματα στο χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Έχουν στο ενεργητικό τους τεράστιες επιτυχίες όπως το “Για σένα”, το “Φιλί”, το “Όσα Είχα”, το “Πιο Ψηλά” και πολλά ακόμα, καθώς επίσης είναι οι μοναδικοί Έλληνες καλλιτέχνες με δύο βραβεία MTV. Δημιουργήθηκαν το 2009 και το αστέρι Βέγας που ανήκει στον αστερισμό της Λύρας αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το όνομά τους.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι “Όταν με φιλάς” που ήδη μέσα σε λίγες βδομάδες σκαρφάλωσε στο τοπ 20 των ραδιοφώνων και ήδη μετράει πάνω απο 500.000 views στο Youtube.

 

19:30 Βραδινή Καρναβαλική Παρέλαση

 

Τα αποκριάτικα πληρώματα που θα πάρουν μέρος στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής, ξεκινώντας στις 19:30 από την διασταύρωση 28ης Οκτωβρίου και Καβάλας, θα παρελάσουν χορεύοντας σε ξέφρενους καρναβαλικούς ρυθμούς. Η παρέλαση θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία όπου το γλέντι θα συνεχιστεί μ’ ένα ξέφρενο πάρτι.Μουσική επένδυση από τους Dj’s Joe Vida, Morrello και VitaPi.

 

Ο Dj Joe Vida γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη, ξεκίνησε να παίζει μουσική από το 1993 μέχρι και σήμερα, σε γνωστά Bar-Club σε όλη την Ελλάδα. Τα τελευταία πέντε χρόνια επιμελείται την μουσική στις Καρναβαλικές παρελάσεις του Δήμου Ξάνθης.

Ο Dj Morrello είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και ενεργούς DJ στην Ελλάδα. Μόλις 18 ετών και έχει παίξει σε όλων των ειδών τις εκδηλώσεις (party, open-air εκδηλώσεις κ.α). Από μικρός ανακάλυψε το πάθος του για την μουσική, σε ηλικία μόλις 12 ετών απόκτησε την πρώτη του κονσόλα και άρχισε να πειραματίζεται στο να μιξάρει τις επιτυχίες. Έχει την δυνατότητα να κάνει performance σε όλων των ειδών τις εκδηλώσεις.

VitaPi. Η ενασχόλησή του με τη μουσική ξεκίνησε σε μικρή ηλικία. Ξεκινώντας από κασέτες και βινύλια, ξοδεύοντας πολλές φορές ολόκληρο το χαρτζιλίκι του, στο Αμβούργο της Γερμανίας, και περνώντας σε cd, και πλέον στην ψηφιακή εποχή, πάντα άκουγε καινούργια μουσική και να έπαιζε την καλύτερη!

Από τότε μέχρι σήμερα η μουσική σταδιοδρομία του δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται, με μαθήματα έγχορδων μέχρι μουσική τεχνολογία, και μικρές δικές του παραγωγές ηλεκτρονικής μουσικής.

 

Βραβεύσεις:

Ο Δήμος Ξάνθης και το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης βραβεύουν με απόφαση της επιτροπής τον Σύλλογο «Κατασκηνωτές» για την καλύτερη οργάνωση και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Βάτραχοι» για την καλύτερη στολή συμμετοχής τους, στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2017.

 

Εμπορική Λέσχη Ξάνθης

21:00 Disco retro πάρτι.

Βραδιά αφιερωμένη στις δεκαετίες 70, 80 και 90. Μουσικές που θα πλημμυρίσουν με ρυθμό και θα ενθουσιάσουν τους νοσταλγούς της, αλλά και τους νεότερους. Σημείο συνάντησης της χαράς και του ξεφαντώματος με χορευτικές επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε, η Εμπορική Λέσχη. Στην εκδήλωση αυτή οι dj’s εκείνης της εποχής θυμούνται και αναβιώνουν τις μαγικές στιγμές που έζησαν στις θρυλικές disco Pegasus, Confusio, Tango, Thamiris, City, Fox, Fame, Sugar, Κήπος, Teenagers. Στα decks ο Αλέξης Γιάκατης, ο Dinosaur, ο Νίκος Κουτσουρίδης, ο Γιάννης Γεκτίδης, ο Νίκος Ιγνατιάδης, ο Babis Celendano, ο Giovanni, ο Anonymοus, ο Alex Papa και άλλοι.

Οργάνωση: Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.

 

Άλλες Εκδηλώσεις

 

Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης

10:00 Εργαστήρι ζωγραφικής και κατασκευής μάσκας ΙΙΙ

Υπεύθυνη: Μαρκέτα Σπανού – πληροφορίες: 25410 25421 ΦΕΞ

Είσοδος μόνο με προσκλήσεις.

 

Κέντρο Διασκέδασης «Διογένης»

21:00 Αποκριάτικος χορός Πολιτιστικού Συλλόγου «Διόνυσος»

Ρωμαίος και Ιουλιέτα

 

Το πασίγνωστο έργο του Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», αποτελεί το κεντρικό θέμα του φετινού αποκριάτικου χορού του «ΔΙΟΝΥΣΟΥ».

Αυτό που ήθελε να γράψει αλλά δε τόλμησε ο Άγγλος θεατρικός συγγραφέας, θα ζωντανέψει φέτος για όλους εκείνους που θα παρευρεθούν στον αποκριάτικο χορό. Να τονίσουμε ότι η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανήλικους και η συμμετοχή του κοινού στα δρώμενα θα δημιουργήσει ανατροπές.

Τιμή εισόδου 20€ με φαγητό και ποτό.

Παιδική 15€.

 

Σπίτι Πολιτισμού ΦΕΞ

22:00 Carnival Latin Party

Σας περιμένουμε στο πάρτι μας…

 

Καπναποθήκη της ΦΕΞ – (Πλάτωνος 27)

22:30 Color Milonga – TangoAires

Σας περιμένουμε στο πάρτι μας…

Σχετικά Άρθρα