slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Το μεσημέρι της Παρασκευής θα συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, υπό την προεδρία της νέας αντιδημάρχου Δ. Παρτσαλίδου

Η σχετική πρόσκληση αναφέρει:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ:

Τα αξιότιμα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Και τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης

Σας καλούμε να προσέλθετε στις 20 Ιουλίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:30 σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό κατάστημα που βρίσκεται στην Πλατεία Δημοκρατίας και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87).

Λήψη απόφασης παραχώρησης τμήματος της Πλατείας Δημοκρατίας στο Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ξάνθης. (εισηγητής Μελέτης Τερζόγλου)

Έκφραση γνώμης για την «Δημιουργία Θέσης Φορτοεκφόρτωσης επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 237 (εισηγήτρια Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Τριανταφυλλιά Σωτηριάδου)

Έκφραση γνώμης για την «Δημιουργία 2 Θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Απόλλωνος 21» (εισηγήτρια Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Τριανταφυλλιά Σωτηριάδου)

Πεπραγμένα Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 2017 (εισηγήτρια Πρόεδρος ΕΠΖ)

Η Πρόεδρος

Δέσποινα Παρτσαλίδου

(Αντιδήμαρχος Ξάνθης)

Σχετικά Άρθρα