Επιχειρήσεις Καρναβάλι Ξάνθης Τελευταία Νέα

Το μεθεόρτιο μήνυμα της ΟΕΒΕ Ξάνθης για το Καρναβάλι μας (…και οι κλειδωμένες τουαλέτες)

mpatzakidhs

 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (Ο.Ε.Β.Ε.) του Νομού Ξάνθης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν ολόψυχα τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Δημότες της πόλης της Ξάνθης, αλλά και τους χιλιάδες των επισκεπτών που παρευρέθησαν τούτες τις μέρες στο «Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2015».

Η Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης δε θα σταθεί τόσο στα αρνητικά της οργάνωσης των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών (Θ.Λ.Ε.) και δη φέτος που έκλεισαν μισό αιώνα ζωής. Θα σταθεί μόνο στα θετικά που για τους Επαγγελματίες της πόλης μας ήταν πάρα πολλά. Ιδιαίτερα την τελευταία εβδομάδα της Αποκριάς τονώθηκε πλήθος Επαγγελματιών που ανήκουν στα Σωματεία-Μέλη της Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης, όπως ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, καφέ- μπαρ, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, snack bar), οπωροπωλεία, παντοπωλεία, ξενοδοχεία και άλλα.

Όλες οι δράσεις που συντελέστηκαν κατά τη διάρκεια των Θ.Λ.Ε. συνέβαλαν στην αναμφίβολη τόνωση της τοπικής οικονομίας. Ως εκ τούτου η εμβάθυνση και η βελτίωση της προβολής των Θ.Λ.Ε. κρίνεται απολύτως απαραίτητη. Εξάλλου, κοινή πεποίθηση για όλους τους ενδιαφερομένους φορείς είναι ότι «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

 

(σ.σ. καλό θα ήταν πάντως του χρόνου να προσέξουν λίγο περισσότερα τα μαγαζιά και μην έχουν κλειδωμένες τις τουαλέτες τους όπως φέτος… αυτό ήταν απαράδεκτο από κάθε άποψη!!!).

Σχετικά Άρθρα