Κοινωνία Τελευταία Νέα

Το ΔΠΘ υποδέχθηκε τους νέους του φοιτητές. Κατάμεστο το Αμφιθέατρο της Πολυτεχνικής Σχολής

fithtes dpth

Την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Αμφιθέατρο των ΠΡΟΚΑΤ της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης η εκδήλωση για την υποδοχή των φοιτητών του πρώτου έτους Πολιτικών Μηχανικών. Παρευρέθησαν η Αντιδήμαρχος Ξάνθης κα Δέσποινα Παρτσαλίδου, διδάσκοντες και φοιτητές του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών.

Τους Πρωτοετείς φοιτητές χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, η Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εκπρόσωπος του συλλόγου ΔΕΠ της Πολυτε­χνικής μέλος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΔΠΘ, ο Υπεύθυνος του Τμή­ματος Πολιτικών Μηχανικών για Φοιτητικά Θέματα, εκπρόσωπος του φοιτητικού πολιτιστικού συλλόγου «Γέφυρα» φοιτητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και ο εκπρόσωπος του φοιτητικού συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών ΔΠΘ.

Απονεμήθηκαν συγχαρητήριες επιστολές  και αναμνηστικά συμβολικά δωράκια στους τρεις  πρωτεύσαντες νεοεισαχθέντες φοιτητές, προσφορά του Δήμου Ξάν­θης και του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών. Μοιράστηκαν, κατόπιν κληρώσεως, αναμνη­στι­κά δώρα στους νεοεισαχθέντες φοιτητές, προσφορά του Συλλόγου ΔΕΠ της Πολυτεχνι­κής και του ΕΒΕ Ξάνθης. Επίσης σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές δόθηκε  έντυπο ενημερωτικό υλικό για την πόλη (χάρτης και τουριστικός οδηγός της Ξάνθης) προσφορά της ΤΕΔΚ και της Περιφέρειας ΑΜΘ, καθώς και ενη­μερωτικό διαφημιστικό υλικό των πολιτιστικών συλλόγων «Γέφυρας» και ΦΕΞ.

Ακολούθησε μικρή δεξίωση προσφορά του φοιτητικού συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών ΔΠΘ. Η εκδήλωση έκλεισε μουσικοχορευτικά σε μια φιλική, νεανική, χαρούμενη ατμόσφαιρα. Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο φοιτητικός πολιτιστικός σύλλογος «Γέφυρα».

Η Οργανωτική Επιτροπή

Γκράτζιου Μαρία Αν. Καθηγήτρια  ΔΠΘ,  Φαββατά Μαρία Επ. Καθηγήτρια ΔΠΘ

Σχετικά Άρθρα