Κοινωνία Τελευταία Νέα

Τι είναι Βιοσυντονισμός… μας μιλά η γιατρός κα. Ελένη Πετεινίδου

Μιλήσαμε με την γιατρό της Ξάνθηςκα. Ελένη Πετεινίδου- ειδική παθολόγο διαβητολόγο- υπερτασιολόγο σχετικά με τα οφέλη του βιοσυντονισμού και μας ανέφερε σχετικά ότι «ο βιοσυντονισμός είναι μια μέθοδος κατά την οποία μέσω συχνοτήτων μπορεί να γίνει η ανίχνευση της κατάστασης όλων των οργάνων και όλων των συστημάτων  του οργανισμού σε λίγα λεπτά, ελέγχοντας όλα ανεξαιρέτως τα συστήματα του οργανισμού όπως το κυκλοφορικό και ότι περιλαμβάνει, το πεπτικό και ότι περιλαμβάνει, το αμυντικό, τον ενδοκρινολογικό, το ουρολογικό, όλους τους μικροοργανισμούς κτλ, καθώς και το ενεργειακό μοτιβο που συνθέτει την ενέργεια  στο σώμα μας «Αύρα, Τσάκρας» ανακαλύπτοντας την AITIA ή τις αιτίες που δημιουργούν τα προβλήματα, και πάλι με συχνότητες επαναφέρουμε την ισορροπία  στον οργανισμό μας, διώχνοντας την αιτία και βοηθώντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα να διορθώσει αυτό που χάλασε».

 

Πολλές φορές δε, έχουμε πει σε καθημερινές εκφράσεις μας: «Σήμερα δεν νοιώθω καλά, δεν έχω ενέργεια», «σέρνομαι», «δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου», «θα πάω διακοπές να γεμίσω τις μπαταρίες μου», «πήγα εκεί γέμισα ενέργεια» κλπ.

 

Με τον βιοσυντονισμό μπορείτε να επαναφέρετε την δόνηση των οργάνων στην σωστή τους βάση, να εξολοθρεύσετε διάφορους μικρο-οργανισμούς που δημιουργούν πρόβλημα, να επαναφέρετε ενεργειακά τον οργανισμό εκεί που πρέπει να είναι, να κάνετε ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ, διώχνοντας χημικά, τοξίνες, βαρέα μέταλλα, σύντομα και ανώδυνα. Οι τοξίνες δε, είναι αυτές οι οποίες δημιουργούν και τα μεγαλύτερα προβλήματα.

 

Για τους σκοπούς αυτούς υπάρχουν κάποιες μικρές φορητές συσκευές αποκατάστασης με έτοιμα προς χρήση προγράμματα, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή σαν να έχουμε τον θεραπευτή μας δίπλα μας, στην τσέπη μας. Ή βέβαια μπορούμε να τα «φωτίσουμε» με το ανάλογο πρόγραμμα για την πάθησή μας.

Τα προγράμματα είναι 3000 και μερικά από αυτά είναι:

Αδένωμα του προστάτη, Αθηροσκλήρυνση, Ακμή, Αλλεργία, Αμυγδαλύτιδα, Φαρμ/αμυγδαλύτιδα, Αναιμία, Πορφυρία, Ανδρών, Υγεία, Ανασοποιητικό Σταθερό, Αντιρυτιδικό, Αντιμυκητιακό Πρόγραμμα, Αποτοξίνωση του Οργανισμού, Απώλεια Βάρους Γυναικών, Αρθρίτιδα, Αρθροπάθεια, Πόνοι, Αύρα, Αυπνία, Βροχικό Άσθμα, Βρογχίτιδα, Γαστρίτιδα, Γενική Προστασία, Γρίπη, Γυναικείο Ουρογεννητικό, Γυμναστική, Διαβήτης, Δυσμηνόρροια, Ενέργεια, Ελεύθερη Αναπνοή

 

Περισσότερες πληροφορίες ή και για να κλείσετε κάποιο ραντεβού για βιοσυντονισμό μπορείτε να απευθύνεστε στην γιατρό κ. Ελένη Πετεινίδου- ειδική παθολόγο διαβητολόγο- υπερτασιολόγο στην οδό 40 Εκκλησιών 2β στον 4 ο όροφο στην Ξάνθη και στο τηλέφωνο 2541066337 ή κιν 6976882199.

 

* Σύμφωνα με πρόσφατη υπουργική απόφαση η οποία κοινοποιήθηκε σε όλους του ιατρικούς συλλόγους της Ελλάδας ο βιοσυντονισμός αναγνωρίζεται ως εναλλακτική μέθοδος διάγνωσης και θεραπείας.

Σχετικά Άρθρα