slider Τελευταία Νέα

Την όμορφη εικόνα της Παναγιάς υποδέχτηκαν οι πιστοί στην Ξάνθη | φωτογραφίες από τον Άγιο Ελευθέριο

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Με πολύ μεγάλη προσέλευση πιστών τελέσθηκε ο πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός επι της εορτής του Αγίου Ελευθερίου σήμερα το απόγευμα στον ομώνυμο ναό στην Ξάνθη χοροστάτουντος του Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στεφάνου, συνχoροστατούντος του Μητροπολίτη Ξανθής κ.κ. Παντελεήμονος και πλήθους κληρικών.

Νωρίτερα έξω στον προαύλιο χώρο πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της νέας μεγάλης εικόνας συνοδεία αστυνομικών της Παναγίας της Ελευθερώτριας, μιας αξιόλογης δωρεάς  του Στυλιανού και Κωνσταντίνου Αβραμίδη που κατοικούν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο εξωτερικό είναι γιοι του πολύ γνωστού εργολάβου Γεωργίου Αβραμίδη για της γυναίκας του Κατερίνας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του εσπερινού ακολούθησε καφές και εδέσματα στην αίθουσα δεξιώσεων του ναού από τις κυρίες της ενορίας ενώ οι ενορίτες είχαν τον χρόνο να συζητήσουν για την υπέροχη εικόνα κόσμημα αλλά και να γνωρίσουν τον νέο μητροπολίτη  Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανο που ήρθε στην πόλη μας για πρώτη φορά ως μητροπολίτης. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή δώρων μεταξύ των μητροπολιτών, με τον κκ. Στέφανο να δωρίζει στον Μητροπολίτη μας ένα αναμνηστικό και τον κ.κ. παντελεήμονα να τον δωρίσει μια εικόνα αντίγραφο της Παναγίας της Ελευθερώτριας και ένα επιγονάτιο.

Δείτε τις live μεταδόσεις που έκανε η xanthinews.gr

Αύριο θα αναρτήσουμε και άλλο video 

Ακολουθούν φωτογραφίες:

 

                                

Δείτε και αυτό:

https://xanthinews.gr/14-%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82/

Σχετικά Άρθρα