slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε χθες το πρωί ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ξάνθης. Τιμήθηκε ο Θωμάς Μίχογλου (63 φωτογραφίες)

Σε μια σεμνή εκδήλωση που έγινε στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης παρουσία μελών και φίλων του συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών αλλά και του Μητροπολίτη Ξάνθη και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος έγινε η κοπή της Βασιλόπτιας.

Παρόντες στην εκδήλωση εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, αντιπροσωπεία του ΔΣΣ, ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης αλλά και οι διοικητές Πυροσβεστικής και Λιμενικού.

Ο Πρόεδρος του συνδέσμου Γιάννης Σπυριδόπουλος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στο σκοπό και την αποστολή των μελών του συνδέσμου σε όλες τις εκφράσεις της τοπικής κοινωνίας με δράσεις που καθιστούν τους έφεδρους αξιωματικούς κρίκους συνοχής.

Στην συνέχεια ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ξάνθης τίμησε τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου ο οποίος διετέλεσε επί 12εταία πρόεδρος του συνδέσμου και πρόσφερε τόσο υλικά όσο και με την δουλειά του στην θέση του προέδρου στην ανάδειξη του ρόλου των εφέδρων αξιωματικών.

Σχετικά Άρθρα