Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Την Παρασκευή στο Καναλι 6 η δημοσκόπηση για τις Περιφερειακές Εκλογές !

Την Παρασκευή παρουσιάζεται στο κοινό της Περιφέρειας η δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρία To The Point για τις Περιφερειακές Εκλογές στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Η μέτρηση, που έγινε το Μάρτιο,  για λογαριασμό του Καναλιού 6, του XanthiPress.gr, της εφ. Xanthinews και της εφ. «Tόλμη» έγινε το Μάρτιο σε δείγμα 1.200 ατόμων, με τη μέθοδο της τηλεφωνικής συνέντευξης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της αφορούν στην πρόθεση ψήφου στις επικείμενες Περιφερειακές Εκλογές ανάμεσα στους υποψήφιους της περιοχής ενώ στο δεύτερο σκέλος της θα παρουσιαστεί και η εικόνα της πρόθεσης ψήφου για τις Ευρωεκλογές στο σύνολο της Περιφέρειας.  Είχε προηγηθεί αντίστοιχη μέτρηση στο τέλος του 2012 και, πολιτικά, θα υπάρξει η σύγκριση των ευρημάτων της πρώτης μέτρησης με την εικόνα που παρουσιάζει λίγο πριν τις εκλογές το εκλογικό σώμα στην Περιφέρεια.

Η παρουσίαση θα γίνει από τη Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας Δημήτρη Κατσαντώνη στο κεντρικό studio του Καναλιού 6 το βράδυ της Παρασκευής, στις 21.00  ο οποίος θα απαντήσει στις ερωτήσεις των Δημοσιογράφων των Μ.Μ.Ε. για λογαριασμό των οποίων έγινε η μέτρηση.

Σχετικά Άρθρα