Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Τεράστια η πρώτη συγκέντρωση της Μαρίας Καραλευθέρη στον Τόπειρο, είχε διπλάσιο κόσμο από αυτήν του Θωμά Μίχογλου…

DSC_0003 DSC_0004 DSC_0005 DSC_0014 DSC_0015 DSC_0018

Χιλιάδες κόσμου, που ζητά την αλλαγή στα δημοτικά πράγματα του δήμου Τοπείρου μαζεύτηκαν χθες (Τετάρτη) το βράδυ στην πλατεία του Ευλάλου για να παρακολουθήσουν την πρώτη συγκέντρωση της υποψήφιας δημάρχου Μαρίας Καραλευθέρη, η οποία ήταν εκπληκτική. Η Συγκέντρωση όχι μόνο ήταν ΔΙΠΛΑΣΙΑ από αυτήν που έκανε ο Μίχογλου στον ίδιο χώρο πριν λίγες ημέρες αλλά είχε και παλμό και συνθήματα και το κυριότερο, την ίδια την γιατρό Μαρία Καραλευθέρη που κάνει την διαφορά.

Όπως μου έλεγε φίλος που άκουσε την ομιλία της Μαρίας «αν τους βάλεις τους δυο υποψήφιους στο καντάρι… αυτό θα σπάσει υπέρ της Καραλευθέρη» και έχει δίκιο γιατί παρακολούθησα και μερικές ομιλίες του Θωμά και… τέλος πάντων η Καραλευθέρη αναφέρθηκε διεξοδικά στο πρόγραμμά της που είναι και ρεαλιστικό και έχει σαν μόνο στόχο την ανάπτυξη της περιοχής με επίκεντρο τον άνθρωπο. Σύμφωνα με τα όσα άκουσα εγώ αλλά και χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής η Μαρία Καραλευθέρη και οι συνεργάτες της έχουν πραγματικά την δυνατότητα να σχεδιάσουν να προγραμματίσουν και να εφαρμόσουν δράσεις που θα κάνουν την ζωή πιο ανθρώπινη, σε αντίθεση με τον αντίπαλο του φαίνεται ότι το μόνο που ζητάει είναι η εξουσία μέσω των κατηγοριών του αντιπάλου του (στην ουσία ακόμα πρόγραμμα δεν άκουσα να αναλύει ο Μίχογλου)…

Μετά την ομιλία της Μαρίας που περιλάμβανε και πολλές εξαγγελίες για μικρές αλλά καίριες παρεμβάσεις στα χωρία του Τοπείρου ακολούθησε η παρουσίαση του συνδυασμού από την ίδια την Μαρία που είχε μάλιστα να πει κάτι και για τον κάθε υποψήφιο που ανέβαινε να την χαιρετήσει.

Ο Τόπειρος μίλησε και ψήφισε Μαρία Καραλευθέρη και όπως μου είπε φίλος της εφημερίδας «τέτοια συγκέντρωση δεν έκανε ούτε ο Χατζηευαγγέλου όταν ήταν στα καλά του τα χρόνια» άρα αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος και διψάει αλλά και θέλει ένα δήμαρχο αντάξιο της επιστημοσύνης του ήθους και της αποτελεσματικότητας της γιατρού Μαρίας Καραλευθέρη. (Και όχι κάποιον που να λέει ο ίδιος για τον εαυτό του ότι είναι μέτριος!!!).

DSC_0074 DSC_0021 DSC_0029 DSC_0032 DSC_0035 DSC_0038 DSC_0050 DSC_0053 DSC_0061 DSC_0062 DSC_0064 DSC_0067 DSC_0070

Σχετικά Άρθρα