Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Τεράστια επιτυχία είχε ο Αγώνας “Twin Drifting Ξάνθης 2016” που διοργάνωσε η ΑΛΕ Ξάνθης (φωτογραφίες)

Το Σαββατο-Κύριακο 21-22 Μαΐου 2016 διοργανώθηκε, σε ειδική για αγώνες DRIFT πίστα στο χώρο στάθμευσης του γηπέδου της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη Arena, από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης το TWIN DRIFTING Ξάνθης 2016. Η αφρόκρεμα των οδηγών Drift της Βορείου Ελλάδος, συναγωνίσθηκαν στον 1ο αγώνα του Επάθλου Drift Βορείου Ελλάδος προσφέροντας ένα εκπληκτικό θέαμα στους θεατές που το παρακολούθησαν.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Διοικητικό Έλεγχο Τεχνικό κάτω από συνεχή βροχή στην πλατεία Ελευθερίας της Ξάνθης. Ο Τεχνικός Έλεγχος των οχημάτων ολοκληρώθηκε σε στεγασμένο χώρο του Γηπέδου και στη συνέχεια κάτω πάντα από τη συνεχή βροχή οι αγωνιζόμενοι έκαναν ελεύθερα περάσματα ώστε να προσαρμόσουν την οδήγησή τους στη σχεδίαση της πίστας.

Το πρωί της Κυριακής στο στεγνό ποια αγωνιστικό χώρο δόθηκε χρόνος για ελέυθερα περάσματα και στη συνέχεια ξεκίνησαν τα βαθμολογημένα μονά περάσματα από τα οποία πρόεκυψαν τα ζευγάρια του αγώνα των διπλών περασμάτων. Το πρόγραμμα του πρωινού της Κυριακής ολοκληρώθηκε με τον αγώνα των οχημάτων που δεν διέθεταν κλωβό ασφαλείας.

Το απόγευμα της Κυριακής η ένταση και το θέαμα κορυφώθηκε με τις κόντρες των διπλών περασμάτων όπου τα οχήματα κινούμενα σε απόσταση αναπνοής με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητά τους έδειξαν τις ικανότητες των αθλητών χειριστών τους, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που τους παρακολουθούσε..

Στον αγώνα παραβρέθηκαν και έκανε απονομές ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημρχόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης, Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Μιχάλης Αμοιρίδης, οι οποίο συνοδήγησαν με τους νικητές του αγώνα.

(βίντεο με την κόντρα του Δημαρχόπουλου και του Αμοιρίδη ετοιμάζουμε και θα σας το παρουσιάσουμε εντός των ημερών!).

Result Total-2 Result Total-1

twin drift 2016 (22) twin drift 2016 twin drift 2016 (1) twin drift 2016 (4) twin drift 2016 (8) twin drift 2016 (14) twin drift 2016 (17) twin drift 2016 (18) twin drift 2016 (19) twin drift 2016 (20) twin drift 2016 (21)

Σχετικά Άρθρα