slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Τελευταία ευκαιρία του Μπάμπη

Στον Δήμο Ξάνθης ο Δήμαρχος Μπάμπης φαίνεται να επενδύει πολλά στον γνωστό… γαλάζιο (από την εποχή του Λάκη) χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης στον οποίο οι ηλεκτρολόγοι έχουν εκπαιδευτεί τόσα χρόνια βάλε- βγάλε. Ο στολισμός ξεκίνησε και πιστεύω ότι φέτος θα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Ο Δήμαρχος μετά το περσινό φιάσκο με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με το οποίο γελούσε όλη η Ελλάδα επενδύει φέτος σε ένα αγορασμένο πλαστικό αυτοφωτιζόμενο με Led.

Το δέντρο θα είναι εντυπωσιακό και πάνω από 10 μέτρα. Είναι η τελευταία τους ευκαιρία πριν τις εκλογές, αν και φέτος γίνει λάθος με τον φωτισμό της πόλης ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος θα το καταλάβει αυτό στην κάλπη του Μαΐου. Γι αυτό μαθαίνω ότι γκαζώνει το σύστημα, ώστε όλα να είναι ρολόι φέτος.

Παράλληλα ο Π. Λύρατζης ετοιμάζει το Χωριό του Αι Βασίλη και κάποιες εκδηλώσεις για την νύχτα της αλλαγής του χρόνου και νομίζω ότι σε αυτήν την προσπάθεια θα πρέπει σιγά σιγά να βάζουν πλάτη και οι καταστηματάρχες. Να αλλάξουμε το κλίμα και να αρχίσει ο κόσμος να βγαίνει σε γιορτινή ατμόσφαιρα… (Για να δούμε).

Σχετικά Άρθρα