Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Τα συχαρίκια του Δημάρχου στους μαθητές του 4 ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος συγχαίρει θερμά τους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης που συμμετείχαν σε δύο Πανελλήνιους διαγωνισμούς, οι οποίοι τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, αλλά και τους δασκάλους και τους γονείς τους για την άριστη συνεργασία και στήριξη.

Συγκεκριμένα, το Γ2 Τμήμα,  συμμετείχε στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Ένα μήλο την ημέρα…το μήλο συμβάλλει στην υγιεινή διατροφή», όπου έλαβαν μέρος 10.000 μαθητές από όλη την Ελλάδα και ανάμεσα σε 4.500 έργα, πήρε το 1ο βραβείο στην κατηγορία ψηφιακού βίντεο.

Επίσης, το ίδιο Τμήμα έλαβε μέρος και στον 7ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους με την ταινία «Η χαρά της ζωής» και βραβεύτηκε ανάμεσα σε 270 μαθητικές ταινίες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τα σχολεία της ομογένειας.

Η επιμονή,  η υπομονή, αλλά και το ταλέντο, καθώς και η σκληρή, μεθοδική δουλειά των μαθητών σε συνάρτηση με την αμέριστη στήριξη των γονιών τους και με την καθοδήγηση και τη συνεργασία των εκπαιδευτικών τους, φέρουν πάντα απίστευτα και καταπληκτικά αποτελέσματα.

Είμαστε όλοι υπερήφανοι, αισιόδοξοι, αλλά και ευχάριστα έκπληκτοι για τις μεγάλες και διαρκείς επιτυχίες της νεολαίας μας.

Σχετικά Άρθρα