slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Τα παράπονα για το 10ο Πανθρακικό Αντάμωμα. Λιποθυμούσαν χωρίς κλιματισμό, χάλια ακουστική, πολυλογία από τον Δημαρχόπουλο που κούρασε και «γιούχα»!!!

Αν και δεν ήμουν στο κλειστό αμφιθέατρο οι παρατηρήσεις που μου έκαναν οι λίγοι Ξανθιώτες που πήγαν ήταν:

  1. Δεν είχε τοπικό κόσμος, κόσμο της Ξάνθης που να παρακολουθεί γιατί δεν το ήξεραν. Το στάδιο γέμισε μόνο από τους χορευτές και τους συνοδούς τους.
  2. Είχε πολύ κακή ακουστική. Ο ήχος δεν ήταν ο κατάλληλος
  3. Ο Δήμαρχος πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να λέει να λέει και να μην σταματά επί ώρα. Επικράτησε οχλαγωγία αλλά ο Δημαρχόπουλος δεν ήθελε να καταλάβει τι συμβαίνει και επέμενε να διαβάσει την πολυσέλιδη εισήγησή του που ΔΕΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
  4. Στο τέλος άρχισαν τα γιούχου του κόσμου να σταματήσει, «εμείς εδώ ήρθαμε να χορέψουμε κι όχι ν’ ακούμε… εσένα!» μου είπαν ότι του φώναζε ο κόσμος.
  5. Είχαμε τουλάχιστον 5- 6 λιποθυμίες από την ζέστη και την έλλειψη κλιματισμού αφού το Αμοιρίδιο ήταν καμίνι….
  6. Οι συμμετέχοντες σύλλογοι τρελάθηκαν να περπατούν στην πόλη από την πλατεία μέχρι το στάδιο και πίσω φορώντας μάλιστα και ακατάλληλα παπούτσια και ρούχα, Ως εκ τούτου τα παράπονα ήταν πολλά
  7. Ανοργανωσιά στην φιλοξενία.

 

Ήταν το πρώτο ελπίζουμε την επόμενη φορά να πάμε καλύτερα σαν Ξάνθη. Έστω και έτσι πιστεύουμε ότι η Συνάντηση αυτή θα λειτουργήσει θετικά για την πόλη μας

Σχετικά Άρθρα