slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Τα οικονομικά τους στοιχειά, τηλέφωνα και υπολογιστές ψάχνει η αστυνομία. Φίλοι και κουμπάροι ο δολοφονημένος ασφαλιστής με τον αυτόχειρα επιχειρηματία!

Δύο νέα στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές της Ξάνθης από χθες το απόγευμα ίσως οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου των δύο θανάτων.

Οι δύο άντρες βρέθηκαν νεκροί μέσα σε διάστημα λίγων ωρών ήταν στενοί φίλοι και κουμπάροι ενώ ο ασφαλιστής είχε τερματίσει την συνεργασία του με μεγάλη ασφαλιστική και επενδυτική εταιρία λίγες εβδομάδες πριν με πρωτοβουλία της ίδιας της εταιρίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, ο ασφαλιστής Κώστας Δαλακούρας ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος το μεσημέρι της Τρίτης στο γραφείο του, είχε πολύ καλές στενές φιλικές σχέσεις και ήταν κουμπάροι με τον επαγγελματία οπτικών, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του την ίδια ημέρα λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι του.

Αυτό το στοιχείο αλλά και ο τερματισμός της συνεργαασίας του ασφαλιστή με μεγάλη εταιρία του χώρου των ασφαλειών και επενδυτικών προγραμμάτων επεξεργάζεται η αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης για να λύσει το μυστήριο των δύο θανάτων. Οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν από κοινού τις δύο υποθέσεις, αφενός για να εξακριβώσουν τα κίνητρα της δολοφονίας του ασφαλιστή και αφετέρου της αυτοκτονίας του επιχειρηματία.

Για τον λόγο αυτό έχουν ανοίξει τηλέφωνα και υπολογιστές και προσπαθούν να τα κάνουν να «μιλήσουν».

Σχετικά Άρθρα