Αθλητικά Τελευταία Νέα

Τα «λάθη» του Πανόπουλου στο θέμα της «επικοινωνίας» της Skoda και μια μικρή ανακοίνωση

Η πρόσφατη ανακοίνωση του μεγαλομετόχου Χρήστου Πανόπουλου συζητήθηκε πολύ στα στέκια των φιλάθλων της Ξάνθης… αυτό το στιλ που έχει ο Πανόπουλος είναι αυτό ακριβός που την δίνει στα νεύρα των Ξανθιωτών που ασχολούνται με την μπάλα και γι αυτό ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ στο γήπεδο… Βέβαια τον Πανόπουλος δεν μπορούμε να τον αλλάξουμε… θα μπορούσε όμως ο ίδιος αντί να «κλαψουρίζει» (όπως του προσάπτουν οι φίλαθλοι) να δει την πραγματικότητα που λέει ότι έχουμε γεμίσει αποκωδικοποιητές σε κάθε σπίτι και ότι ΚΑΝΕΝΑ κίνητρο δεν δίνεται από την ΠΑΕ στους υποψήφιους πελάτες της να αγοράσουν το «ζωντανό» της κερκίδας…

Τα δεδομένα του μάρκετινγκ της Κάρτας διαρκείας έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Η οικονομική κρίση παίζει επίσης ένα μεγάλο ρόλο, αλλά τον σημαντικότερο τον παίζει η απουσία δεσμών του ίδιου του Πανόπουλου με την Ξάνθη ως πόλη!! Ως πολίτης θα ήθελα, όταν είναι εδώ στην περιοχή μας, να τον δώ σε μια ταβέρνα, να τον δώ στις γιορτές παλιάς πόλης, να τον δώ στο Καρναβάλι. Να είναι κομμάτι της πόλης.

Άλλο βασικό που θέτουν οι υποψήφιοι πελάτες του είναι να δει τι θα κάνει με τους παρατρεχάμενους που δήθεν μιλάνε εξ ονόματός του (δεν ξέρω αν το ξέρει κιόλας ή το κάνουν εν αγνεία του) στην κοινωνία της πόλης… αυτό ίσος είναι και το σημαντικότερο πρόβλημα μιας και οι περισσότεροι που συναντώ είναι αξιωμένοι… το λιγότερο.

Υπάρχει και μια ακόμη σειρά από πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν στο επικοινωνιακό του Πανόπουλου και της ομάδας για να δει αύξηση στις πωλήσεις των διαρκείας αλλά μην σας κουράζω… άλλωστε όπως είπε και ο «μάστερ» άλλος πληρώνει… οπότε αυτός παίρνει και τις αποφάσεις.

Ανακοίνωση από την ΠΑΕ

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:45, η SKODA ΞΑΝΘΗ θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδό της τον Αγροτικό Αστέρα.

Σχετικά Άρθρα