Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Τέτοιους επαγγελματίες θέλουμε… το WASH PARK Μπουρμπουλήθρες ξεθάμπωσε τα φανάρια του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ δωρεάν!!!

Βρέθηκα πριν λίγες μέρες στο WASH PARK Μπουρμπουλήθρες και είδα να είναι εκεί ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ρωτώντας έμαθα ότι ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου πλυντηρίου αυτοκινήτων της Ξάνθης καθάρισε μέσα έξω το ασθενοφόρο και ξεθάμπωσε και τα φανάρια του εντελώς Δωρεάν!!!.

Όταν ρώτησα τον Γιώργο Μαλαμίδη για την κίνησή του αυτή μου απάντησε χαμογελαστά: «Ήμουν κάπου μέσα στην Ξάνθη και είδα ότι τα φανάρια του ασθενοφόρου ήταν θαμπά από την πολυκαιρία. Βρήκα το πλήρωμα και τους είπα να περάσουν όταν έχουν κάποιο ‘κενό χρόνο’ να τους τα γυαλίσω και για την δική τους ασφάλεια αλλά και για όσους μεταφέρουν. Ξέρω πως λειτουργεί το δημόσιο και γι αυτό τους το έκανα δωρεάν, με την ευκαιρία πλύναμε και το αμάξωμα μέσα έξω και έγινε κούκλα».

Πραγματικά τέτοιους επαγγελματίες θέλουμε στην Ξάνθη, που με μικρές κινήσεις βελτιώνουν την ζωή μας αλλά και την ασφάλειά μας στην προκειμένη περίπτωση.

 

σ.ε. Όπως έμαθα ο Γιώργος έχει κάνει ανάλογες προσφορές και σε άλλα αυτοκίνητα κοινής ωφέλειας περιπολικά κλπ… οπότε οι «ενδιαφερόμενοι» μπορούν να τον ρωτήσουν για την «διαδικασία»…

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να περιποιηθείτε το αυτοκίνητό σας μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα WASH PARK Μπουρμπουλήθρες στην Τριαντ. Μιχαηλίδη 26 στην Ξάνθη. Τηλ. 2541072596.

Σχετικά Άρθρα