Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Σύσκεψη του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων ΑΜΘ με τον Δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 επισκέφθηκε το Δήμο Αβδήρων ο Πρόεδρος της ΠΕΔ/ΑΜΘ κ. Ευάγγελος Λαμπάκης και πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη με τον Δήμαρχο Αβδήρων κ. Γεώργιο Τσιτιρίδη και την συμμετοχή Αντιδημάρχων, υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου και επιστημονικού προσωπικού της ΠΕΔ/ΑΜΘ.

«Ήταν μια ενημερωτική συνάντηση από την ΠΕΔ προς τον Δήμο μας σε θέματα που απασχολούν στο σύνολο τους Δήμους της ΑΜΘ. Από το Δήμο μας κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις για τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει όπως στον πρωτογενή τομέα, στην γεωθερμία, την κοινωνική πολιτική, στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των λουτρών Ποταμιάς κλπ» σημειώνει το δελτίο τύπου του Δήμου Αβδήρων και συνεχίζει.

«Επισημάνθηκαν από το Δήμο Αβδήρων ιδιαίτερα προβλήματα όπως η δυνατότητα άμεσης πρόσληψης προσωπικού από ανταποδοτικά τέλη για τις ανάγκες του, της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων, της διαχείρισης των συσκευασιών των φυτοπροστατευτικών προϊόντων, της ένταξης σε χρηματοδότηση ώριμων έργων στην νέα Προγραμματική Περίοδο και της παροχής επιμόρφωσης στο τεχνικό προσωπικό, της αντιμετώπισης ζητημάτων με τον χαρακτηρισμό της γης υψηλής παραγωγικότητας, της αξιοποίησης της γεωθερμίας και εργαλείων κοινωνικής πολιτικής. Ζητήματα για την επίλυση των οποίων είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και σημαντική η υποστήριξη της ΠΕΔ/ ΑΜΘ.

Κοινή διαπίστωση τόσο από τον Πρόεδρο της ΠΕΔ/ΑΜΘ όσο και από τον Δήμαρχο Αβδήρων ήταν να συνεχιστούν οι κοινές συσκέψεις ώστε εντός ενός κοινού πλαισίου να προωθηθούν ζητήματα και διεκδικήσεις προς την ΚΕΔΕ, τα Υπουργεία και άλλους κεντρικούς φορείς άσκησης πολιτικής προς όφελος του Δήμου».

Σχετικά Άρθρα