Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Σύλληψη 22χρονης από το Δροσερό για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη στις 18-3-2014 το μεσημέρι, στο Δροσερό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 22χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, ενώ για το ίδιο αδίκημα κατηγορείται ένας 25χρονος ημεδαπός, ο οποίος διέφυγε τη σύλληψη και αναζητείται. Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία της 22χρονης, εντόπισαν και κατέσχεσαν μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 114,6 γραμμαρίων.

Ακολούθως προ επικείμενης έρευνας σε παρακείμενη οικία, όπου διαμένουν οι δύο δράστες, ο 25χρονος, στη θέα των αστυνομικών, πέταξε στη σκεπή αυτής δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 36,9 γραμμαρίων και τράπηκε σε φυγή.

Κατασχέθηκαν συνολικά 151,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Σημειώνεται ότι ο 25χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 25χρονου.

Σχετικά Άρθρα