Αστυνομικά

Σύλληψη τεσσάρων για κατοχή, διάθεσης και διακίνησης ναρκωτικών

Συνελήφθησαν την 15-2-2014 το βράδυ και την 17-2-2014 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 47, 21, 19 και 17 ετών, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για κατοχή, διάθεση και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, την 15-2-2014, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες, ηλικίας 21, 19 και 17 ετών, διότι τους εντόπισαν να κατέχουν ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες, όπως προέκυψε,  προμηθεύτηκε αρχικά ο 21χρονος από τον 47χρονο δράστη και στη συνέχεια, μέρος από αυτές, διέθεσε στους άλλους δύο.

Συνολικά στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,4 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό. Ακολούθως, την 17-2-2014, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 47χρονο, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 6,3 γραμμαρίων, 18,5 δισκία τους φαρμακευτικού σκευάσματος XANAX.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα